ISIS: Μέση Ανατολή και Εβραίοι Κομμουνιστές των ΗΠΑ

Ο Μακέιν, η Κλίντον κι ο Μπρεζίνσκι χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου....


Όταν ο Τζον Μακέιν δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο ίδιος βρίσκει σωστό να οπλιστούν οι «μετριοπαθείς» αντάρτες της Συρίας με θανάσιμους πυραύλους Stinger για να καταρρίψουν ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη στη Συρία, ...ξέχασε να προσθέσει ότι είχε ήδη δώσει μερικά όπλα σε αυτά τα «παιδιά» το 2012, σύμφωνα με αυτά που αποκαλύπτει ο Gordon Duff βετεράνος του ναυτικού.

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στη Συρία οδήγησαν επαγγελματίες πολιτικούς παρατηρητές σε ένα τραγικό συμπέρασμα, ότι η αμερικανική πολιτική ελίτ «όχι απλά υποστηρίζει τους τρομοκράτες, αλλά δημιούργησε αυτές τις ομάδες, κι όχι πρόσφατα, αλλά, όπως θα δείξουμε, αλλά 16 χρόνια πριν την 11η Σεπτεμβρίου,» όπως σημειώνει ο βετεράνος πεζοναύτης του Βιετνάμ και αρχισυντάκτης των Veterans Today, Gordon Duff. Και αυτά δεν είναι κάποιες «περίεργες θεωρίες συνωμοσίας». «Ο κόσμος όλο και περισσότερο αναγνωρίζει ότι η Αμερική έχει χάσει το μυαλό της, η πλειοψηφία τουλάχιστον των δημοσίων προσώπων που εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης.


Η Χίλαρι Κλίντον θέλει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία, με τα αμερικανική μαχητικά να καταρρίπτουν ρωσικά αεροπλάνα. Ο Zbigniew Brzezinski θέλει τις ΗΠΑ να» αφοπλίσουν «το ρωσικό ναυτικό και « να συλλάβουν» τις ρωσικές δυνάμεις στη Συρία για» αντίσταση » στα σχέδια της Αμερικής για την επικράτηση,» τόνισε ο Duff σε άρθρο του. Επιπλέον, ο Duff σημείωσε, ότι υπάρχει στις ΗΠΑ ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν, ο οποίος «όχι μόνο προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία», αλλά έχει ήδη αναπτύξει ένα σχέδιο και έχει παράσχει ακόμη και όπλα σε τρομοκράτες στη Συρία τα οποία αποτελούν απειλή για τους ρώσους πιλότους.

Στις 5 Οκτωβρίου, Τζον Μακέιν, δήλωσε στους δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης ότι ο ίδιος πιστεύει ότι θα ήταν σωστό να οπλίσει τις σύριους «επαναστάτες» με πυραύλους Stinger », όπως εμείς [οι ΗΠΑ] κάναμε στο Αφγανιστάν.» «Θα ήθελα να κάνω, όπως κάναμε στο Αφγανιστάν πριν από πολλά χρόνια και δώσαμε στα παιδιά την ευκαιρία να καταρρίψουν τα [ρωσικά] αεροπλάνα» ανέφερε πως είπε, το Fox News. «Το πρόβλημα είναι ότι ο John McCain εκπλήρωσε αυτή την υπόσχεση, που έδωσε απευθείας στο διοικητή του ΙSIS αλ-Μπαγκντάντι κατά τη διάρκεια του 2012 σε συναντήσεις που ο Μακέιν υποστήριξε ότι ήταν στο εσωτερικό της Συρίας, αλλά ήταν στην πραγματικότητα έξω από το Hatay, στην Τουρκία, όπου φιλοξενήθηκε από Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο Μακέιν συμφώνησε να προσφέρουν σε αυτούς, που ο ίδιος αποκαλεί «παιδιά του», και τώρα περισσότερο γνωστή ως ISIS και στην αλ-Κάιντα, 100 πυραύλους Stinger », υπογράμμισε ο Duff. Όταν η Ρωσία εισήλθε στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας, υπήρχαν ήδη τουρκικές και ισραηλινές δυνάμεις που υποστήριζαν τους «πλέον διαβόητους τρομοκρατικές οργανώσεις του κόσμου» τονίζει ο βετεράνος των Πεζοναυτών των ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι οι αμερικανοί αξιωματούχοι χάραξης πολιτικής μιλούν πλέον ανοιχτά για εξοπλισμό των τζιχαντιστών.

Δεν φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι από το 2001, δεν υπήρξε καμία κίνηση, καμία δημοσίευση για να αμφισβητηθούν οι επίσημες δηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες; Πράγματι, ακόμη και πριν από την 9η Σεπτεμβρίου ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους άρχισε να φιμώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους και τις αντίθετες απόψεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, υπενθύμισε ο Duff. Kι έτσι κάπως ξεκίνησε ο εφιάλτης. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο