Δεν πυροβόλησε ο Κομμουνιστής ANTIFA τον Donald Trump. Πράκτορας της CIA ή του FBI


Δεν πυροβόλησε ο Κομμουνιστής ANTIFA τον Donald Trump. Άλλος έκανε τις βολές... ποιος όμως;

New York Post> Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τον δολοφόνο 30′ νωρίτερα, τον φωτογράφισαν και τον άφησαν να πυροβολήσει τον Πρόεδρο Trump!

Πρόκειται για μία ακόμη inside job;


Μια ομάδα ελεύθερων σκοπευτών βρισκόταν ήδη μέσα στο κτίριο όπου ο επίδοξος δολοφόνος του Donald Trump βρίσκονταν στην οροφή, ενώ ο ίδιος είχε εντοπιστεί 26 λεπτά πριν τελικά ανοίξει πυρ, σύμφωνα με νέες αναφορές από διάφορα αμερικανικά ΜΜΕ.

Όπως αποκαλύπτεται, οι αστυνομικοί στο σημείο είχαν παρακολουθήσει τον 20χρονο Crooks να σκαρφαλώνει προς την τελική θέση του, σε κοινή θέα, μόλις 120 μέτρα μακριά από τη σκηνή της προεκλογικής συγκέντρωσης και μάλιστα φέρεται να τον τράβηξαν δύο φωτογραφίες επειδή ενεργούσε ύποπτα, ανέφεραν πηγές στο δίκτυο WPXI.

Την ίδια στιγμή, μια ομάδα ελεύθερων σκοπευτών ήταν μέσα στο κτίριο, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως «φυλάκιο» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όταν ο Crooks πάτησε τη σκανδάλη, ανέφερε η εφημερίδα New York Post.

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν είχε μαζί του το τουφέκι τύπου AR όταν εθεάθη για πρώτη φορά να σκαρφαλώνει στην οροφή του εργαστασίου της AGR International Inc. ή αν ήταν στην ταράτσα εξ’ αρχής.

Οι συγκλονιστικοί νέοι ισχυρισμοί έρχονται καθώς οι αρχές και η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν αυξανόμενα ερωτήματα σχετικά με το πώς ο Crooks κατάφερε να πυροβολήσει τον πρώην πρόεδρο και να σκοτώσει ένα μέλος του πλήθους.

Τρομακτικό βίντεο δείχνει μάρτυρες να δείχνουν προς την οροφή και να φωνάζουν στους αστυνομικούς, προσπαθώντας να τους προειδοποιήσουν.

Μέλη των MAGA λένε επίσης ότι ειδοποίησαν τις αρχές επιβολής του νόμου για τον Crooks καθώς σέρνονταν προς την τελική του θέση και πως ήταν έτσι κι αλλιώς σε θέση να πυροβολήσει.

Οι αρχές επιβολής του νόμου στην εκδήλωση στο Butler της Pennsylvania βρίσκονται αντιμέτωπες με έντονο έλεγχο αφού αποκαλύφθηκε ότι η οροφή είχε χαρακτηριστεί ως «τρωτό σημείο» ασφαλείας. Η Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, Kimberly Cheatle, δήλωσε τη Δευτέρα το βράδυ ότι δεν θα παραιτηθεί ως υπεύθυνη για τα τεράστια κενά που οδήγησαν σε μια από τις πιο συγκονιστικές πράξεις πολιτικής βίας στην ιστορία των ΗΠΑ.

Την ίδια στιγμή, ο τοπικός σερίφης της Pennsylvania υπερασπίστηκε τον αστυνομικό που αντιμετώπισε τον Crooks στην ταράτσα λίγες στιγμές πριν από τον πυροβολισμό. Συγκεκριμένα, ο σερίφης της κομητείας Butler, Michael Slupe, επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι ένας από τους αξιωματικούς του συνάντησε τον ένοπλο δευτερόλεπτα πριν εξαπολύσει τις σφαίρες προς τη συγκέντρωση του πρώην προέδρου.

Ο αστυνομικός, ο οποίος δεν κατονομάζεται, υποχώρησε όταν ο Crooks έστρεψε σε εκείνον το τουφέκι τύπου AR. Ο Slupe υπερασπίστηκε την απόφαση και είπε στο KDKA ότι «θα είχε κάνει το ίδιο πράγμα». «Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο αξιωματικός είχε και τα δύο χέρια στην οροφή για να προσπαθήσει να ανέβει, αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ γιατί ο δράστης στράφηκε προς εκείνον και δικαίως και έξυπνα, ο αξιωματικός κατάφερε να φύγει».

«Εννοώ, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι αστυνομικοί είναι υπεράνθρωποι, όπως ότι κρατάς την οροφή με το ένα χέρι, ενώ κρέμεσαι για τη ζωή σου και βγάζεις ένα όπλο με το άλλο χέρι. Δεν λειτουργεί έτσι».

Ο Slupe είπε επίσης ότι τα μέλη του τμήματός του ειδοποιήθηκαν για την ύποπτη συμπεριφορά του Crooks πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση και άρχισαν να τον αναζητούν αμέσως.

Επίσης, αποκαλύπτεται ότι η τοπική αστυνομία, όχι η Μυστική Υπηρεσία, είχε σαρώσει το κτίριο, αλλά ο Crooks κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή και να βάλει στόχο τον πρώην πρόεδρο. Ο Slupe αναγνώρισε ότι ο Crooks βρισκόταν στη «δεύτερη εξωτερική περίπμετρο» προστασίας όταν άνοιξε πυρ. Είπε ότι η Μυστική Υπηρεσία είναι υπεύθυνη για την περίμετρο γύρω από τον πρόεδρο, αλλά η τοπική αστυνομία αναλαμβάνει τον έλεγχο του εξωτερικού δακτυλίου.

Ο πρώην πρόεδρος επέζησε από την απόπειρα δολοφονίας εντνατίον του όταν σφαίρα πέρασε λιγότερο από τρία εκατοστά απόσταση από το κεφάλι του το απόγευμα του Σαββάτου. Το περιστατικό συνέβη οκτώ λεπτά αφότου ανέβηκε στη σκηνή, στις 6:03 μ.μ. τοπική ώρα, τη στιγμή που ο Trump είχε ήδη αρχίσει την ομιλία του και κοίταξε προς ένα μεγάλο γραφικό προς την ίδια κατεύθυνση που ήταν σκαρφαλωμένος ο δράστης.

Ακόμη και πριν ανέβει στη σκηνή, οι υποστηρικτές του Trump είπαν ότι είχαν εντοπίσει τον ένοπλο να «σέρνεται» στην οροφή με ένα τουφέκι, αλλά ισχυρίστηκαν ότι οι προειδοποιήσεις τους προς τη Μυστική Υπηρεσία αγνοήθηκαν.

«Σκέφτηκα μέσα μου, “γιατί ο Trump εξακολουθεί να μιλάει, γιατί δεν τον έχουν τραβήξει από τη σκηνή;”», είπε ένας μάρτυρας στο BBC. «Το επόμενο πράγμα το ξέρετε, ακούστηκαν πέντε πυροβολισμοί».

Με τον ήλιο ακόμα ψηλά σε μια λαμπερή μέρα, ο Trump εμφανίστηκε με το «God Bless the USA» να παίζει από τα μεγάφωνα στις 6:03 μ.μ. τοπική ώρα και κουνούσε τη γροθιά του προς το πλήθος για αρκετά λεπτά. Κατόπιν, κοίταξε προς την τεράστια οθόνη στην οποία παρουσιάζονταν ένα μεγάλο γραφικό με στατιστικά στοιχεία για τη μεταναστευτική κρίση στα νότια σύνορα και είπε προς το πλήθος στις 6:11 μ.μ.: «Αυτό το γράφημα είναι μερικών μηνών…».

«Αν θέλετε να δείτε πραγματικά κάτι που είναι λυπηρό, ρίξτε μια ματιά σε αυτό που συνέβη», συνέχισε ο Trump -προτού πιάσει απότομα το πλάι του κεφαλιού του καθώς πολλοί λεπτοί ήχοι πυροβολισμών γέμιζαν τον χώρο της εκδήλωσης.

Ο 78χρονος έπεσε στο πάτωμα σε μια στιγμή καθώς πέντε ακόμη πυροβολισμοί ήχησαν διαδοχικά, προτού τέσσερις πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας ανέβουν στη σκηνή και πέσουν πάνω από τον πρώην πρόεδρο. Εικόνες δείχνουν τον Trump σκυμμένο στο πάτωμα καθώς οι πράκτορες τον προστατεύουν, με αίμα να στάζει στο μάγουλό του.

Αρκετοί ακόμη πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας συνέχισαν να πλημμυρίζουν τη σκηνή, ενώ τέσσερις βαριά οπλισμένοι αξιωματικοί παρατάχθηκαν στην περίμετρο διατάσσοντας τους παρευρισκόμενους να «σκύψουν». Ο ελεύθερος σκοπευτής, που ήταν 120 μέτρα απόσταση απέναντι από τη συγκέντρωση, πυροβόλησε ξανά προς τη σκηνή ένα δευτερόλεπτο αργότερα, ενώ οι οπαδοί του Trump κατέβαιναν από την κερκίδα.

Ο Thomas Matthew Crooks, εντοπίστηκε στην ταράτσα από τις αρχές επιβολής του νόμου σχεδόν 30 λεπτά πριν από την απόπειρα δολοφονίας του Trump!

Aυτό μεταδίδει και o Chris Nesi για τη New York Post.

Ο ένοπλος Thomas Matthew Crooks, εντοπίστηκε στην ταράτσα ενός κτιρίου με ξεκάθαρες τις προθέσεις του να σκοτώσει τον πρώην πρόεδρο Τrump σχεδόν 30 λεπτά πριν ανοίξει πυρ — αλλά δεν κατάφεραν να τον αντιμετωπίσουν, σύμφωνα με μια έκθεση.

Ο Crooks εθεάθη τουλάχιστον δύο φορές από μέλη της ομάδας υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της κομητείας Beaver, 26 λεπτά πριν ρίξει σφαίρες στο πλήθος της συγκέντρωσης στην Πενσυλβάνια, τραυματίζοντας τον πρώην πρόεδρο Trump και δύο άλλους και σκοτώνοντας έναν πρώην αρχηγό της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πηγές του WPXI (WPXI-TV News Pittsburgh) οι αστυνομικοί της κομητείας Beaver παρατήρησαν έναν ύποπτο άνδρα στην οροφή, τον φωτογράφισαν και το ανέφεραν γύρω στις 5:45 μ.μ. Ο άνδρας της φωτογραφίας αργότερα προσδιορίστηκε ότι ήταν ο Crooks. Δεν έγινε αμέσως γνωστό αν είχε το τουφέκι του στη φωτογραφία.

Μια άλλη πηγή είπε στο πρακτορείο ότι ένας αξιωματικός επιβολής του νόμου κατασκόπευσε τον Crooks στους χώρους του συλλαλητηρίου και τον κάλεσε ως ύποπτο άτομο, ενώ ο αστυνομικός συμπεριέλαβε τη δική του φωτογραφία με την αναφορά.

Περίπου 26 λεπτά μετά την παρουσίαση της φωτογραφίας του μέλους της ESU στις αρχές επιβολής του νόμου, ο Crooks άνοιξε πυρ από την ταράτσα του κτιρίου πριν σκοτωθεί δευτερόλεπτα αργότερα από έναν ελεύθερο σκοπευτή της Μυστικής Υπηρεσίας.

Το άψυχο σώμα του Crooks βρέθηκε στην οροφή ενός κτιρίου εργοστασίου, περίπου 130 μέτρα μακριά από τη σκηνή του ράλι όπου μιλούσε ο Trump. Πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τη Μυστική Υπηρεσία.

Με τη γνωστή μέθοδο ενός ψυχάκια τύπου Lee Harvey Oswald το deep state επιχείρησε να προσθέσει έναν ακόμη Αμερικανό Πρόεδρο τον Donald Trump στη λίστα των δολοφονημένων προέδρων.

Ο ένοπλος που επιχείρησε να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο Donald Trump το Σάββατο αναγνωρίστηκε ως ο 20χρονος Thomas Matthew Crooks, ανέφεραν πηγές στην The Post.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη