Πως οι Εβραίοι Κομμουνιστές ελέγχουν το ΝΑΤΟ

Πολιτιστικός μαρξισμός και ΝΑΤΟ: μια αδιάρρηκτη σχέση αγάπης

ΓΓ. του ΝΑΤΟ ο Παιδόφιλος-«Δεν μας ενδιαφέρουν τα ελληνοτουρκικά – Δεν είναι δικό μας θέμα»


Ανοιχτή κοινωνία και πολιτιστικός μαρξισμός

ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Ωστόσο, το Εβραϊκό Human Rights Watch είναι ένας από τους οργανισμούς που κατηγόρησαν περισσότερο απ’ όλους στον Σέρβο πρόεδρο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, ως «χασάπη των Βαλκανίων» και «αιμοδιψές τέρας» για εγκλήματα γενοκτονίας, δικαιολογώντας έτσι την αιματηρή επέμβαση του ΝΑΤΟ του 1999 κατά του Σερβικού λαού με στόχο τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και την περικύκλωση της Ρωσίας.

Επισημαίνω ωστόσο, ότι ο Μιλόσεβιτς, ένας απολύτως δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης, που σύρθηκε στα διεθνή δικαστήρια με κατασκευασμένες κατηγορίες, αφού σάπισε επί χρόνια στη φυλακή και πέθανε πριν προλάβει να χαρεί την αθώωσή του, τελικά αθωώθηκε από το δικαστήριο της Χάγης (εφόσον το ΝΑΤΟ είχε πετύχει πλέον αυτό που ήθελε).

Βεβαίως ούτε ένα από όλα τα συστημικά ΜΜΕ της Δύσης, ούτε ένας πολιτικός χωρών – μελών του ΝΑΤΟ δεν τόλμησε να δηλώσει το παραμικρό για την απαλλαγή του από τα εγκλήματα πολέμου που αδίκως του είχαν αποδοθεί, κυρίως εξ αιτίας του Human Rights Watch.

Εκτός λοιπόν από τη συστηματική συστράτευση των ΜΚΟ της Open Society με τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ, όπως εκείνα στην πρώην Γιουγκοσλαβία κατά Σέρβων αμάχων, η οργάνωση έχει επίσης κατηγορήσει πολλές φορές και το ισραηλινό κράτος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αναφερόμενο στους Παλαιστίνιους.

Καθώς λοιπόν η Open Society δυσφημίζει όλα τα κράτη που υπερασπίζονται τον εαυτό τους προσπαθώντας να τους αρνηθεί αυτό το δικαίωμα, δεν εξαιρεί ούτε το κράτος του Ισραήλ.

Τέλος, το Human Rights Watch συστρατευόμενο ξεκάθαρα με το ΝΑΤΟ, όπως ακριβώς κατηγόρησε τον Μιλόσεβιτς, κατηγορεί συστηματικά ως τρομοκράτες και δολοφόνους τον Άσαντ και τον Πούτιν, ενώ ο ίδιος ο Τζορτζ Σόρος προσωπικά, υποστηρίζει σθεναρά τον Ερντογάν ως θύμα των δύο άλλων!

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, το Human Rights Watch υποστηρίζει και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις, γνωστές για την ανθελληνική δράση τους όπως η ERCI (Emergency Response Center International).

Ωστόσο, «εθελοντές» της ERCI συνεργάζονταν με οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο λαθροδιακινητών στη Λέσβο, και αφού συνελήφθησαν, αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν «άνωθεν πιέσεων». Αν και κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα οι πιέσεις που ασκούνται είναι πολύ μεγάλες και η ελληνική δικαιοσύνη έχει πλειστάκις αποδείξει ότι δεν λειτουργεί πατριωτικά, οπότε είναι αμφίβολο αν ποτέ καταδικαστούν.

Στην Ελλάδα λοιπόν χρειάζεται να είμαστε σε διαρκή επιφυλακή με οργανώσεις που υποσκάπτουν τα νόμιμα δικαιώματα του ελληνικού λαού και την εθνική μας κυριαρχία.

Αν δεν σταματήσουμε άμεσα τον εποικισμό της πατρίδας μας θέτοντας εκτός νόμου κάθε ανθελληνική ΜΚΟ, σταματώντας την ενδοτική εξωτερική πολιτική που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα και απελαύνοντας όλους τους λαθρομετανάστες, αργά ή γρήγορα θα έχουμε επανάληψη σκηνικού Γιουγκοσλαβίας: πρόκληση κατασκευασμένων γεγονότων που θα βαφτιστούν «εθνοκάθαρση της καταπιεζόμενης μουσουλμανικής ή τουρκικής μειονότητας από τους σφαγείς Έλληνες».

Σε μια τέτοια υπόθεση το ΝΑΤΟ δεν αποκλείεται να επέμβει στρατιωτικά, και με μια γερή καταδίκη από το ήδη σοροκρατούμενο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα παραδοθεί η Θράκη, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στην Τουρκία, όπως ήδη απαιτούν εκατό τουρκικές ΜΚΟ και μαζί μ’ αυτά και όσα κοιτάσματα φυσικού αερίου μας ανήκουν, κάτι που δεν θα μπορούσε ποτέ να επιτευχθεί διαφορετικά.


Ανοιχτή κοινωνία και διεθνής τραπεζική

Όλοι οι θιασώτες της ανοιχτής κοινωνίας, παραδέχονται ότι τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία για να «ανοίξουν» τις «κλειστές» κοινωνίες, προέρχονται από τη σύνδεση της οικονομικής κερδοσκοπίας (εκ φύσεως απάτριδος και χωρίς σύνορα) με παρακρατικούς μοχλούς που είναι οι ΜΚΟ και οι διεθνείς οργανισμοί.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο