Ισπανία & Αίγυπτος


Οι Αμερικανοί ΕΒΡΑΙΟΙ εξαγριώθηκαν με τον Φράνκο κι είπαν: «Τώρα που ο πόλεμος τελείωσε, γιατί να μη διδάξουμε τον Φράνκο;»

Το καλοκαίρι του 1946, ο Φράνκο εξαπέλυσε δύο από αυτούς τους πυραύλους και του παρακολουθούσε από το κατάστρωμα ενός από τα γιοτ του να καταρρίπτουν δύο αμερικανικά επιβατικά αεροπλάνα.

Είπε, λοιπόν, με τον τρόπο του: «Τολμήστε να εισβάλετε στην Ισπανία και θα καταρρίψω περισσότερα αμερικανικά επιβατικά αεροπλάνα». Έτσι, οι Αμερικανοί αποφάσισαν να κρατηθούν μακριά από τον Φράνκο.

Όταν ήρθε η σειρά του, ο Νάσσερ είπε:

«Κρατικοποιώ το Κανάλι του Σουέζ. Ο Φράνκο έχει δύο Γερμανούς επιστήμονες, εγώ έχω πάνω από τετρακόσιους. Εάν με φάτε, ή προσπαθήσετε να με φάτε, θα εξαφανίσω από τους ουρανούς την αμερικανική Πολιτική Αεροπορία».

Έτσι, οι Αμερικανοί αποφάσισαν να πάνε με τα νερά του Νάσσερ. Σ αυτό το σημείο, το 1956, οξύνθηκε η Κρίση του Σουέζ που ήταν ακόμη πιο καταστροφική από την κρίση των κουβανικών πυραύλων.

Η Αμερική σχεδόν ξεκίνησε πόλεμο κατά της Γαλλίας, της Βρετανίας και του Ισραήλ όταν προσπάθησαν να επανακτήσουν το Κανάλι του Σουέζ.

Αυτό ήταν ο θάνατος της Συμμαχίας, η πτώση τοι Ενωμένου Συμμαχικού Μετώπου.

Τόση δύναμη ασκούσαν οι Γερμανοί επιστήμονες ανά τον κόσμο.

Γι' αυτό τους αποκαλούσαν «Τρίτη Δύναμη» του επονομαζόμενου Ψυχρού Πολέμου.

Όποτε αυτοί οι Ναζί επιστήμονες βρίσκονταν στη Σοβιετική Ένωση ή στις ΗΠΑ, θεωρούντο παρατηρητές ξένης κυβέρνησης.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη