«Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»
«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»
"Σε έναν κόσμο προπαγάνδας, η αλήθεια είναι πάντα μια συνωμοσία"

Από την Τάξη στο Χάος με την επιβολή του Ισλάμ


Μουσουλμανική Μασονική Οργάνωση, σε συνεργασία με την CIA, ΜI5, και MI6, θέλουν να επιβάλλουν το Ισλάμ στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με μια ανάλυση του Council on Foreign Relations (του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων) των ΗΠΑ, η καταστροφή της Λιβύης απο τον πόλεμο του ΝΑΤΟ θα έχει καταστροφικές συνέπειες για ολόκληρη την Βόρεια Αφρική

Τίτλος πρωτοτύπου

Chaos aus Ordnung. Council on Foreign Relations: Verheerende Folgen der NATO-Zerstörung von Libyen für ganz Nordafrika

Μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης

Πρόκειται για μια καταπληκτική ανάλυση των καταστροφικών συνεπειών της επίθεση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη το 2011 από την αόρατη κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών - το Council on Foreign ......Relations (CFR), το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων - το οποίο τώρα συνηγορεί για μια στρατιωτική επέμβαση στην Συρία, με σκοπό την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ - με την ίδια αποσταθεροποιητική μέθοδο, έναν εμφύλιο πόλεμο κατά μήκος διασπαστικών εθνικών γραμμών, φτώχειας και πείνας. Το CFR γνωρίζει πολύ καλά τις καταστροφικές συνέπειες τέτοιων στρατιωτικών επεμβάσεων - και αφήνει, παρα ταύτα, τα έμμισθα όργανά του να τις προκαλούν. Διαβολικό πράγμα.

Η επίθεση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη και η δολοφονία του Καντάφι το 2011 είχε σοβαρές επιπτώσεις - όχι μόνο για τη Λιβύη, την πρώην πλουσιότερη χώρα της Βορείου Αφρικής, που ανήκει σήμερα στις φτωχότερες χώρες της αφρικανικής ηπείρου, αλλά και για τις γειτονικές της χώρες, που αποσταθεροποίηκαν:
 
Πολεμιστές διαφόρων φυλών που δρούσαν στην Λιβύη, επιστρέφουν στις χώρες τους, καταλαμβάνουν αμέσως μια περιοχή της και την ανακηρύσσουν ανεξάρτητη, όπως στο φτωχό Μάλι.
 
Οι ίδιοι φόβοι υπάρχουν και για τον Νίγηρα και άλλες φτωχές γειτονικές χώρες της Λιβύης - που βρίσκονται αντιμέτωπες με μια αυξανόμενη φτώχεια και ανεργία, το ίδιο και στην Τυνησία και την Αλγερία όπου επιστρέφουν οι μετανάστες από την Λιβύη - και έτσι σταματούν τα χρηματικά ποσά (μισθοί) που έστελναν μέχρι τώρα στις φτωχές τους οικογένειες. Εν τω μεταξύ δυναμώνει όλο και περισσότερο η συνεργάτης της CIA, η Αλ Κάιντα, ένας βραχίονας της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Αλλά οι υπεύθυνοι των επιχειρησιακών δυνάμεων και οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) δεν σταματούν το βιολί τους: Αυτά παθαίνει κάθε «κράτος παλιανθρώπων» που δεν υποκύπτει στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα.

Η επίθεση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη με "μαχητές της Αλ Κάιντα" - ένα σκέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και εδώ και εδώ - όπως ανέφερε ακόμη και ο Πρόεδρος Ομπάμα - μια μουσουλμανική μασονική οργάνωση, αποστολή της οποίας είναι ο εξισλαμισμός της Ευρώπης και για την οποία εργάζεται η CIA και οι βρετανικές ΜΙ5 και ΜΙ6 και εδώ - για να συντρίψουν τον Gadddafi και τη χώρα του, προκάλεσε καταστροφές στη Βόρεια Αφρική. Παρ 'όλα αυτά οι δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από την αποσταθεροποίηση όχι μόνο της Λιβύης, αλλά και της Τυνησίας και της Αιγύπτου, του Ιράν και της Συρίας συνεχίζουν σ' αυτές τις χώρες το έργο τους για να προκαλέσουν παρόμοιες καταστροφές, σύμφωνα με το παράδειγμα του "Brookings" Ποιός δρόμος για την Περσία;" - ακόμη και με κίνδυνο να προκαλέσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο - για να κερδίσουν ένα έθνος. Γιατί; Επειδή αυτά τα «κράτη των παλιανθρώπων» δεν δέχονται να ενταχθούν στο Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα της Νέα Τάξη Πραγμάτων και στο δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα και να υποταχθούν με όλα τα μέσα διαθέτουν στην κυβέρνηση του ενός κόσμου και στην επιχείρηση λεηλασίας του.

Αυτός ήταν ο λόγος για τις επιθέσεις εναντίον του Ιράκ, το οποίο είχε μεταβάλλει τις συναλλαγές του στο εμπόριο πετρελαίου από δολλάριο σε ευρώ, και της Λιβύης, η οποία προσπάθησε να εισάγει το αφρικανικό χρυσό δηνάριο. Το Ιράν έχει επίσης εγκαταλείψει το δολλάριο για το εμπόριο πετρελαίου - και το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και οι χώρες BRICS! Το θέατρο με την "Αραβική Άνοιξη" είναι η εκπλήρωση αυτών που είχε αντιληφθεί το 2006 ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Wesley Clark (βλέπε και το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=JgSjfOOD-b4&feature=player_embedded): Την κατάκτηση επτά χωρών απο το ΝΑΤΟ εντός 5 ετών - μεταξύ αυτών η Συρία, ο Λίβανος, το Ιράν και το Αφγανιστάν.

Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το Όργανο παγκοσμιοποίησης του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, που είναι στην πραγματικότητα το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α., The Foreign Affairs, 24 Ιουλίου, 2012. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ανάλυση των συνεπειών που είχε η επίθεση του ΝΑΤΟ στην πρώην πλουσιότερη χώρα της Βορείου Αφρικής, μια χώρα όπου επικρατούσε η τάξη και όπου οι μετανάστες που εργάζονταν εκεί έστελναν τα χρήματα που κέρδιζαν στις χώρες τους για την επιβίωση των οικογενειών τους.

"Η διαβολοσπορά του Καντάφι" (ο τίτλος του Foreign Affairs) είναι το αποτέλεσμα της αποσταθεροποίησης που είχε η εκστρατεία του ΝΑΤΟ / ΟΗΕ στο καθεστώς του Μοαμάρ-Αλ- Καντάφι, και η οποία είχε χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη. Τον Μάρτιο ο μόνιμος αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, Ivo Daalder, και ο Ανώτατος Διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Τζέιμς Σταυρίδης, εγραψαν στο "Foreign Affairs", ότι μπροστά στην ανθρωπιστική καταστροφή στη Λιβύη το ΝΑΤΟ πέτυχε "να προστατεύσει" τους πολίτες και τελικά να δώσει στις τοπικές δυνάμεις τον χρόνο και τον χώρο για να ανατρέψουν τον Καντάφι. "Ωστόσο όλοι οι γιορτασμοί καλύπτουν μια ανησυχητική τάση. Οι ταραχές των τελευταίων μηνών του Καντάφι αντηχούν τώρα σε όλη τη Βόρεια Αφρική και στο Σαχέλ - ένα φαινόμενο που θα μπορούσε να ονομαστεί η διαβολοσπορά του Καντάφι.

Πρώτον, υπάρχουν τα όπλα: Οι γειτονικές χώρες, ιδιαίτερα η Αλγερία, η Μαυριτανία, ο Νίγηρας,δεν αισθάνθηκαν καλά απο τον εμφύλιο πόλεμο στη Λιβύη. Πολλοί φοβήθηκαν ότι θα μπορούσε να ανοιξει τις πορτες των αποθηκών πολεμοφοδίων της Τρίπολης και να μοιράσει τα όπλα στην ευρύτερη περιοχή. Καί όντως αποδειχθηκε, ότι οι ανησυχίες ήταν δικαιολογημένες.

Μετά υπάρχει το χρήμα: Τα μέλη του κλειστού κύκλου του Καντάφι, που γνωρίζουν πού είναι τα χρήματα κρυμμένα, έχουν εξαφανιστεί ή έχουν αλλάξει τα προσωπικά τους στοιχεία. Βασικά θα μπορούσαν δισεκατομμύρια δολλάρια να πέσουν στα χέρια ανθρώπων που θα χρηματοδοτούσαν την τρομοκρατία, ή να αποσταθεροποιήσουν με άλλο τρόπο τη Λιβύη. Τέλος υπάρχουν οι πρόσφυγες: Δεκάδες χιλιάδες Αφρικανοί δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτοι στη Λιβύη και επιστρέφουν στα σπίτια τους εντός του τρέχοντος έτους. Μαζί με το γεγονός, ότι πολλοί από αυτούς είναι ώριμοι για την διείσδυση του τζιχάντ, και θα επιβαρύνουν την περιοχή με τις αδύναμες οικονομίες της ακόμη περισσότερο. Ήδη η επισιτιστική ασφάλεια έχει γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα και η πείνα αυξάνει.

Σχόλιο: Χάρη στην Goldman Sachs και στους ξένους, που αγοράζουν καλλιεργήσιμη γη για τα δικά τους κέρδη στο Μάλι για παράδειγμα, δημιουργείται ένα νέο προλεταριάτο απο πρώην αγρότες. Και η ελίτ των άπληστων τραπεζιτώνείναι μαζί με τις τράπεζες μέσα στο κόλπο.

Δεξιά: Η σημαία των συμμάχων του ΝΑΤΟ, της Αλ Κάιντα, κυματίζει στο δικαστήριο της Βεγγάζης (The Telegraph 1. Nov. 2011)

Στη Λιβύη οι πολιτοφύλακες που κατά τη διάρκεια του πολέμου είχαν στην διάθεσή τους μεγάλες ποσότητες όπλων, αρνούνται να τα παραδώσουν στην μεταβατική κυβέρνηση. Ορισμένες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που κυρίευσαν την Τρίπολη (όπως η "Αλ Κάιντα" που υποστηρίζονταν από το ΝΑΤΟ), αποτελούνται από τζιχαντιστές. 'Αλλες ομάδες - φυλές και ιδιώτες - δημιουργούν με φόντο την αναζωπύρωση του φυλετισμού και της περιφερειοποίησης τα δικά τους οπλοστάσια. Οι Misratan και οι Zintani, για παράδειγμα, έχουν αποκτήσει τον έλεγχο περιοχών, που είναι πλούσιες σε φυσικούς πόρους.

Κάποιοι στην Κυρηναϊκή, η οποία έχει τα περισσότερα αποθέματα πετρελαίου της χώρας, απειλούν να αποσπασθούν από τη Λιβύη. Στο μεταξύ η φυλή των Toubou βρισκεται σε πόλεμο με δυό στην Kufra και την Σέμπχα, κοντά στα σύνορα με τον Νίγηρα και το Τσαντ. Οι Toubou δε έχουν απειλήσει να αποσπασθούν απο την χώρα. Η φυλή των Amazigh διακειται εχθρικά προς τους Άραβες στα δυτικά, κοντά στα σύνορα της Τυνησίας. Οι Λίβυοι Τουαρέγκ βρίσκονται σε πόλεμο με τους Zintan στο Ghat, κοντά σύνορα με την Αλγερία. Κάθε μία από αυτές τις εστιές συγκρούσεων θα μπορούσε σύντομα να εξαπλωθεί περισσότερο.

Επιπλέον είναι αμφίβολο, αν ποτέ η Λιβύη θα είναι σε θέση να υπολογίζει με τα 150 δισεκατομμύρια δολλάρια που η κυβέρνηση Καντάφι κατέθεσε σε τράπεζες της Δύσεως (υπολογίζεται ότι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται 37 δισ. δολλάρια), στη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Από την πλευρά του, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ υποσχέθηκε τον Οκτώβριο του 2011 να επιστρέψει στη Λιβύη τα 37 δις δολλάρια που ο Καντάφι και οι οπαδοί του κατέθεσαν σε τράπεζες των Ηνωμένων Πολιτειών, αν και μερικοί ηγέτες του Κογκρέσου προτείνουν να κρατήσουν ένα μέρος απο το ποσό σαν έξοδα που έγιναν κατα τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ που διέλυσαν τον καθεστώς του Καντάφι! Χωρίς αυτά τα χρήματα όμως η εύθραυστη οικονομία της Λιβύης θα μπορούσε να καταστραφεί.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει ήδη αναφέρει, ότι η Λιβύη με τα σημερινά ελλείμματα μακροπρόθεσμα δεν θα είναι βιώσιμη: "Η αξία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και η μελλοντική παραγωγή πετρελαίου δείχνουν, ότι απο το 2012 οι δημόσιες δαπάνες θα υπερβαίνουν το μακροχρόνιο βιώσιμο επίπεδο πάνω από το 10 τοις εκατό του ΑΕΠ". Εαν δεν βρεθεί ο χρυσός του Καντάφι, οι προοπτικές της Λιβύης θα είναι ακόμη χειρότερες.

Όσον αφορά την Αλγερία, τα λιβυκά φορητά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας (MANPADS), οι χειροβομβίδες, οι πύραυλοι SAM-7 και άλλα εξελιγμένα όπλα βρήκαν τον δρόμο τους στα χέρια της Αλ Κάιντα στο Μαγκρέμπ (AQIM), η οποία έχει την βάση της στα σύνορα της Αλγερίας, στο βόρειο τμήμα του Μάλι.

Στο Μάλι ισλαμιστές αντάρτες έχουν καταλάβει την πόλη Τιμπουκτού (SPIEGEL, 11 Μαϊου 2012).Συνεργάζονται στενά με τον συνεργάτη της CIA, «Αλ Κάιντα» - και πολλοί απ' αυτούς είναι Τουαρέγκ από τη Λιβύη - που έφυγαν απο την χώρα τους μετα τις επιθέσεις του ΝΑΤΟ.

Η πτώση του Καντάφι συγκλόνισε την (μέχρι τότε) σχετικά σταθερή δημοκρατία του Μάλι. Όταν έγινε σαφές πέρυσι, ότι οι λίβυοι αντάρτες θα κέρδιζαν τον πόλεμο κατά των νομιμοφρόνων του Καντάφι, άρχισαν οι νομάδες των Τουαρέγκ, που πολεμούσαν στο πλευρό του λιβυκού στρατού, να καταφεύγουν στο Μάλι και τον Νίγηρα. Ο Νίγηρας αφόπλισε τους επιστρέφοντες Τουαρέγκ, όχι όμως το Μάλι. Το αποτέλεσμα ήταν, μέχρι τον Οκτώβριο του 2011 να έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή Azawad του βόρειου Μάλι 3000 βαριά οπλισμένοι άνδρες με 600 οχήματα παντός εδάφους. Τον Νοέμβριο ίδρυσαν το αυτονομιστικό Εθνικό Κίνημα για την Απελευθέρωση του Azawad (MNLA). Στις 17 Ιανουαρίου 2012 το MNLA ξεκίνησε μια επίθεση για την κατάκτηση του Azawad. Οι ελλιπώς εξοπλισμένοι στρατιώτες της κυβέρνησης του Μάλι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους καλά εκπαιδευμένους και εμπόλεμους Τουαρέγκ. Μια ανταρσία στο στρατό και ένα στρατιωτικό πραξικόπημα που το ακολούθησε στις 22 Μαρτίου αποδυνάμωσε το Μάλι ακόμη περισσότερο. Το MNLA κατέλαβε γρήγορα τρεις μεγάλες πόλεις στο βόρειο Μαλί - Γκάο, Κιντάλ και το ιστορικό Τιμπουκτού - και στις 6 Απριλίου κήρυξε την ανεξαρτησία του Azawad.

Η Ανσάρ αλ-Ντιν, μια ομάδα Τζιχάντ των Τουαρεγκ, της οποίας ηγείται ο Σαλαφίστας Iyad Ag Ghaly, πρώην πρόξενος του Μάλι στη Σαουδική Αραβία, προσπαθεί σε αρκετές πόλεις του βορρά, συπεριλαμβανομένου και του Τιμπουκτού, το οποίο κατέκτησε με την υποστήριξη του AQIM και των νεοαποκτηθέντων όπλων απο την Λιβύη, να επιβάλει τον νόμο της Σαρία. Οι δυνάμεις του νίκησαν τον Ιούνιο το MNLA.

Από την πλευρά του, ο Νίγηρας φοβάται ιδιαίτερα μια επανάληψη όλων όσων συνέβησαν στο Μάλι. Ο δικός του πληθυσμός των Τουαρέγκ είναι μεγάλος και ανήσυχος. Χιλιάδες απο τους Τουαρέγκ που εγκατέλειψαν την Λιβύη έχουν ενωθεί με τους ντόπιους. Και επιπλέον έχει προβλήματα με τους πρόσφυγες από το Μαλί. Συνολικά 56 664 πρόσφυγες βρήκαν καταφύγιο στην Μπουρκίνα Φάσο,61.000 στη Μαυριτανία, 39.388 στον Νίγηρα και 15 000 στην Αλγερία. Τον Μάιο του τρέχοντος έτους 284 000 άτομα είχαν εγκαταλείψει το βόρειο Μάλι.

Η ανατροπή του Καντάφι είχε ιδιαίτερα συνταρακτικές επιπτώσεις στην μετεπαναστατική Τυνησία.Πριν από τον πόλεμο της Λιβύης, η Τυνησία και η Λιβύη είχαν τον μεγαλύτερο όγκο εμπορικών συναλλαγών μεταξύ δύο χωρών της Βορείου Αφρικής και αυτές αυξάνονταν μεταξύ 2000 και 2009 κατά μέσο όρο κατά εννέα τοις εκατό. Η Λιβύη απορροφούσε το 6,9 τοις εκατό των εξαγωγών της Τυνησίας και ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά εξαγωγών της Τυνησίας μετά την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με την εξέγερση στη Λιβύη αυτό σταμάτησε. Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011 οι τυνησιακές εξαγωγές προς τη Λιβύη μειώθηκαν κατά 34 τοις εκατό και οι εισαγωγές κατα ένα εντυπωσιακό 95 τοις εκατό. Σύμφωνα με την African Development Bank (Αφρικανική Τράπεζα Ανάπτυξης) οι μειώσεις ήταν οι άμεσες συνέπειες του πολέμου στη Λιβύη. Εκτός αυτού πάνω από το ήμισυ των 100.000 Τυνησίων, που εργάζονταν στη Λιβύη, επέστρεψε στα σπίτια του. Τα εμβάσματα που έστελναν στις οικογένειές τους, κατ' εκτίμηση 125 εκατομμύρια δηνάρια Τυνησίας (76. εκατομμύρια δολλάρια) πριν από τον πόλεμο έχουν σχεδόν σταματήσει. Εν τω μεταξύ το ποσοστό ανεργίας στην Τυνησία έχει αυξηθεί από το 15 τοις εκατό το 2010 στο 18,9 τοις εκατό κατα το τέλος του 2011, χωρίς αμφιβολία λόγω του επαναπατρισμού των εργαζομένων. Με έναν ετήσιο μέσο όρο απο 1,5 εκατομμύρια τουρίστες απο την Λιβύη, μέχρι την δωδεκάμηνη περίοδο που έληξε τον Μάιο του 2012 είχαν επισκεφθεί την Τυνησία μόνο 815.000 Λίβυοι τουρίστες.

Σχόλιο

Πρόκειται για μια καταπληκτική ανάλυση των καταστροφικών συνεπειών της επίθεση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη το 2011 από την αόρατη κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών - το Council on Foreign Relations (CFR), το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων - το οποίο τώρα συνηγορεί για μια στρατιωτική επέμβαση στην Συρία, με σκοπό την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ - με την ίδια αποσταθεροποιητική μέθοδο, έναν εμφύλιο πόλεμο κατά μήκος διασπαστικών εθνικών γραμμών, φτώχειας και πείνας. Το CFR γνωρίζει πολύ καλά τις καταστροφικές συνέπειες στρατιωτικών επεμβάσεων - και αφήνει, παρα ταύτα, τα έμμισθα όργανά του να τις προκαλούν. Διαβολικό πράγμα.

Και τώρα ο ομοσπονδιακός δικαστής των ΗΠΑ και πρώην επικεφαλής της Drug Enforcement Administration, Bonner, δηλώνει ανοιχτά, ότι η CIA και η αμερικανική κυβέρνηση είναι αναμεμειγμένοι στο λαθρεμπόριο κοκαίνης ΄στις ΗΠΑ - αυτή που καταστρέφει τη νεολαία και αποφέρει πολλά λεφτά - ενώ καθηλώνει τμήματα του πληθυσμού στην απάθεια, για να μην διαμαρτύρονται ενάντια στην πολιτική χάους της κυβέρνησης: (βλέπε και το βίντεο www.youtube.com/watch.

Αυτοί οι Illuminati φαίνεται να θέλουν να δημιουργούν παντού χάος, εκεί που επικρατεί τάξη - με συνέπεια την μετανάστευση αμόρφωτων, φτωχών ανθρώπων στη Δύση, όπου από γενιά σε γενιά θα έχουν κακές επιδόσεις στην αγορά εργασίας - δεν θα θέλουν να ενσωματωθούν και σχηματίζουν επιθετικές παράλληλες κοινωνίες - με την θέληση των πολιτικών "μας", για να μεταβάλουν ριζικά τα εθνικά μας κράτη, τον πολιτισμό και τον Χριστιανισμό σε μια ασυμβίβαστη πολυπολιτισμικότητα.

Για να έχει εκτός από τη ζημιά και την γελοιοποίηση, θέλει τώρα η Δήμαρχος της Κοπεγχάγης Anna Mee Allerslev (φωτογραφία επάνω) να χτίσει ένα "Welcome Home" για τους πολλούς μετανάστες από την Συρία και τη Σομαλία, που ζητούν άσυλο (Radio Denmark 1 25 July 2012) - τους πιο επιθετικούς και αρνούμενους να ενσωματωθούν Μουσουλμάνους. Η Δήμαρχος γεννήθηκε στη Νότια Κορέα και υιοθετήθηκε απο δανούς γονείς. Έτσι λειτουργεί η NWO, η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Πηγή: http://derhonigmannsagt.wordpress.com
http://www.berlin-athen.eu/

Σχόλια