Δημοκρατία ή Θεοκρατία;

Η Εκκλησία και Χριστιανισμός είναι Φασισμός!....



Το όνομα «Έλλην» αντικαταστάθηκε από το «Ρωμιός» και για αιώνες ήταν απαγορευμένο επί ποινή θανάτου και συνώνυμο του «ειδωλολάτρη». Σαν «Έλληνες» θεωρούνταν πλέον, αυτοί που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό αλλά συνέχιζαν να εξασκούν την ελληνική πολυθεϊστική θρησκεία και να διαβάζουν και να μελετούν αρχαία κείμενα φιλοσόφων. Γενικότερα, όσοι στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία εξακολουθούσαν να αρνούνται τον Χριστιανισμό και έμεναν προσκολλημένοι στις θρησκείες τους, ονομάζονταν και «Εθνικοί», ανεξαρτήτως εθνικότητας.Η Εκκλησία διεισδύει παντού. Στον Ποινικό Κώδικα στην Επιτροπή για το 1821 υπό την Αγγγελοπούλου, στους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Στη βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου προσπαθεί την μετατροπή του πολιτικού συστήματος από δημοκρατικό σε θεοκρατικό.Η άνοδος της ακροδεξιάς είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να φανταστεί η παλαιόθεν ακροδεξιά Εκκλησία. Που πάντα έβρισκε τρόπο να στέκεται απέναντι σε κάθε προοδευτική αλλαγή στη χώρα, αλλά δεν εναντιώθηκε ποτέ ούτε στις διώξεις των αριστερών μετά τον εμφύλιο, ούτε στη χούντα, ούτε στις δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

Τελευταίο κρούσμα η επαναφορά από την κυβέρνηση των αδικημάτων περί βλασφημίας και καθύβρισης θρησκευμάτων στον υπό αναδιαμόρφωση Ποινικό Κώδικα. Που με το πρόσχημα αυτό, η Εκκλησία μπορούσε να απομονώσει και να διώξει οποιονδήποτε αμφισβητεί την ηθική της ή την τήρηση της νομιμότητας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «κατάπτυση διάταξη» . Τις νέες προτάσεις ανακοίνωσε ο Κώστας Τσιάρας, υπουργός Δικαιοσύνης, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής κατά τη δεύτερη ανάγνωση του σχεδίου νόμου. Σύμφωνα με το νόμο..

...περί βλασφημίας και καθύβρισης θρησκευμάτων προβλέπεται φυλάκιση έως και 2 χρόνια για όποιον κακόβουλα καθυβρίζει τον Θεό και όποιον δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την ορθόδοξη εκκλησία ή θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα.«Δεν ξέρω ποιες σειρήνες σας πίεσαν να επαναφέρετε την κατάπτυστη διάταξη που προσβάλλει το ποινική δίκαιο, (σιγά που δεν ξέρει) προσβάλλει τη χώρα μας που είναι μια δημοκρατική χώρα. Σοβαρά, πιστεύετε ότι ο Θεός έχει ανάγκη από εισαγγελική προστασία; Ποιο είναι το έννομο αγαθό που προστατεύει η επαναφορά του αδικήματος της κακόβουλης βλασφημίας; Να πάει στην κόλαση αυτός που βλασφημεί, να πάει και φυλακή;

Ποιοι είχαν τέτοια διάταξη; Μόνο τα μεσανατολικά ή ασιατικά φονταμενταλιστικά κράτη την είχαν αυτή τη διάταξη», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως η Ελλάδα δεν έχει μόνο χριστιανούς ή μουσουλμάνους. Έχει και άθεους που πρέπει να έχουν ελευθερία γνώμης και ισότιμη προβολή από τα δημόσια ΜΜΕ, αλλά και θεσμοθετημένα δικαιώματα στο κοινοβούλιο.

Ακούει ο κ. Τσιάρας;

Όχι δα. Ο Τσιάρας ανήκει σε μια κυβέρνηση που σκύβει με δουλοπρέπεια για το χειροφίλημα των ιερέων . Η υπουργός παιδείας το ίδιο. Ο πρωθυπουργός εξαφάνισε την κατ΄αρχήν συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-Αρχιεπισκόπου για τη μισθοδοσία των ιερέων που ξεσηκώθηκαν λέει για τα δικαιώματά τους.

Η Εκκλησία είναι φασίζουσα. Ενδιαφέρεται πρώτα για τα προνόμιά της και μετά για όλα τα άλλα. Η Ελλάδα σταθερά και κλιμακωτά, μετατρέπεται σε θεοκρατικό σύστημα. Σας φαίνεται υπερβολικό; Μπορεί. Μέχρι τον επόμενο νόμο..

http://www.omegapress.gr/reportaz/1628-2019-11-11-18-13-13

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο