Αθανάσιος Στριγάς: Το Ιερατείο του Παγκόσμιου ορνιθοτροφείου


Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Στις 16 Ιουνίου του 1979, στο Χαλέπι της Βόρειας Συρίας, οκτώ οπλοφόροι με οπλοπολυβόλα και χειροβομβίδες , εισέβαλλαν σε μια τάξη της σχολής πυροβολικού- όπου 865 δόκιμοι αξιωματικοί παρακολουθούσαν το προγραμματισμένο μάθημα – και άρχισαν να πυροβολούν εν ψυχρώ. -Η σφαγή κράτησε λίγα δευτερόλεπτα.

-Στο πάτωμα κείτονταν νεκροί, 32 δόκιμοι αξιωματικοί και 54 τραυματίες !..

Η συριακή κυβέρνηση , απέδωσε την εγκληματική ενέργεια στην «Μουσουλμανική Αδελφότητα», μια οργάνωση που θέλει να ενωθούν όλα τα ισλαμικά κράτη κάτω από ένα χαλίφη.

Την πολύνεκρη αυτή τρομοκρατική επίθεση στο Χαλέπι, είχε οργάνωση η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ με στόχο την αποσταθεροποίηση των κρατών –μελών του «Μετώπου Απόρριψης» των αραβικών χωρών, που αντιτάχθηκαν στην αιγυπτοΐσραηλινή συμφωνία του Καμπ Ντείβιντ.

Αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα δείγματα αποφασιστικής σκληρότητας της Μυστικής Λέσχης.

Η τρομοκρατική ενέργεια αποφασίστηκε πριν δυο μήνες περίπου σε μια συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Με κινητήριο μοχλό τη CIA – ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης ήταν ο Άλεν Ντάλες, μέλος μασονικής στοάς σκωτικού δόγματος και αρχηγός της CIA την περίοδο 1953 , 1961 – και τις συνεργαζόμενες μυστικές υπηρεσίες, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο Πρόεδρος Κέννετυ.

Διέταξε επίσης την δολοφονία του ναύαρχου Καρέρο Μπλάνκο, του προέδρου των βιομηχάνων της Γερμανίας Σλέγιερ, του Πάπα Παύλου, την εκδίωξη του Καραμανλή από πρόεδρο της Δημοκρατίας το 1985, τη δολοφονία των στελεχών της ιταλικής στοάς P2, την αποπομπή του Ζισκάρ Ντ Εσταίν, Προέδρου της Γαλλίας καθώς και του Χέλμουτ Σμίτ .

Προώθησε τους στόχους της μασονικής στοάς P2 στην Ιταλία καθώς και την νατοϊκή επιχείρηση {Γκλάντιο} {προβιά} τα πλοκάμια της οποίας έφθασαν μέχρι την Ελλάδα.

Η Λέσχη μπίλντεμπεργκ πήρε το όνομα της από το ομώνυμο ξενοδοχείο της ολλανδικής πόλης Όστρμπεκ όπου είχε πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της , το Μάιο του 1954…

***

Ο Ντένις Χίλι, ένας Βρετανός πολιτικός που συμμετείχε για περισσότερα από 30 χρόνια στη διοικητική επιτροπή της Λέσχηςέχει περιγράψει το πώς η Μάργκαρετ Θάτσερ έγινε η «εκλεκτή» της Μπίλντερμπεργκ.

Η χρονιά ήταν το 1975, πριν ακόμα η μετέπειτα «Σιδηρά Κυρία» της Βρετανίας γίνει πολιτικός διεθνούς εμβέλειας. Η Θάτσερ είχε μεν προσκληθεί στη συνεδρίαση, όμως πέρασε ολόκληρη την πρώτη ημέρα των εργασιών χωρίς να ξεστομίσει λέξη.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του Χίλι για να πειστεί να δώσει μία ομιλία μόλις τριών λεπτών. «Ως αποτέλεσμα αυτής της ομιλίας, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο Χένρι Κίσινγκερ και οι υπόλοιποι Αμερικανοί την ερωτεύτηκαν. Την έφεραν μαζί τους στις ΗΠΑ, την έβαλαν σε μια λιμουζίνα και άρχισαν να τη συστήνουν σε κόσμο», θυμάται.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Θάτσερ θα εκλεγόταν πρωθυπουργός της Βρετανίας.

ΟΙ ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη