Το Παμμακεδονικό συλλαλητήριο για τα Σκόπια & οι Εβραίοι του ΚΚΕ

Παμμακεδονικό συλλαλητήριο για τα Σκόπια με αποχή της εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης ΚΚΕ


14 Φεβρουαρίου 1992

Μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας του Ελληνικού Λαού προς φίλους κι εχθρούς αποτέλεσε το σημερινό Παμμακεδονικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες Ελλήνων κρατώντας ελληνικές σημαίες κατέκλυσαν την Θεσσαλονίκη και μετέδωσαν το μήνυμα Εθνικής Ενότητας και Ομοψυχίας, παντού!….

«Πιστεύουμε στην Ειρήνη, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε την πλαστογράφηση της Μακεδονίας μας, της Ιστορίας μας». «Απαραβίαστα σύνορα, απαραβίαστο όνομα», «Όχι στην παραχάραξη της ιστορίας», Μακεδονία 4,000 χρόνια ιστορίας και πολιτισμού», ήταν τα βασικότερα συνθήματα των διαδηλωτών.

Αυθόρμητη έκφραση του Ελληνικού Λαού της Μακεδονίας χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

«Νομίζω ότι οι Έλληνες εκφράζουν τα γνήσια αισθήματά τους. Πιστεύω ότι είναι ΄μέσα στα πλαίσια τα οποία δικαιώνουν ταυτόχρονα και την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας ανεξαρτησία, αλλά και την ειρήνη στην περιοχή» δήλωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Στο μεταξύ, το Παμμακεδονικό συλλαλητήριο και η ΑΠΟΧΗ από αυτό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΚΕ, στάθηκε η αιτία για την κόντρα Ν.Δ. και της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΚΕ.

Το γραφείο τύπου της Ν.Δ. σε ανακοίνωσή του χαρακτήρισε «Αδιόρθωτους» οριστικά και αμετάκλητα, του οπαδούς της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΚΕ για τη στάση του κόμματος σχετικά με το συλλαλητήριο.

Απατώντας στην ανακοίνωση της Ν.Δ. το γραφείο τύπου της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΚΕ, τονίζει μεταξύ άλλων, ότι η ηγεσία της Ν.Δ. επέλεξε τη γλώσσα του αντικομμουνισμού, επισημαίνοντας ότι ένδοξη ιστορία της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΚΕ κρίθηκε στις κρίσιμες για το λαό και τη χώρα στιγμές!…..

Το ΚΚΕ ως Εγκληματική Οργάνωση

Ο πολιτικός αμοραλισμός του ΚΚΕ-Ο εμφύλιος στην Μέση Ανατολή-Γιατί αυτά δεν είναι σε κανένα σχολικό βιβλίο;



Το ισχυρό στρατόπεδο των επιχειρηματιών που στηρίζουν Τσίπρα και Σύριζα-ΑΝΕΛ αποτελείται από τους Σαββίδη, Κοντομηνά, Βαρδινογιάννη, Κόκκαλη, Μυτιληναίο, Κοπελούζο και Περιστέρη

INTRACOM: Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Intracom ίσον ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, Σωκράτης Κόκκαλης. Ο όμιλος, από ομολογιακά και τραπεζικά δάνεια, χρωστάει 315.700.000 ευρώ.

Σήμερα το ΕΤ Magazine του EleftherosTypos.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω και σας θυμίζει τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις που έγιναν το 1992 τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη