Αθανάσιος Στριγάς: Οι Εβραίοι των ΗΠΑ δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να βομβαρδίσουν και την Ελλάδα


Διατύπωσα μάλιστα την άποψη και την διατηρώ ακόμη ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ φυσικά δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να βομβαρδίσουν και την Ελλάδα κατά τον ίδιο τρόπο με τη Γιουγκοσλαβία, αν το επέτρεπαν οι διεθνείς συνθήκες. 

Αυτό δεν είναι του παρόντος να το αναλύσουμε, αλλά μπορούμε να ισχυριστούμε κάτι που είναι πλέον αυταπόδεικτο, ότι δηλαδή επέλεξαν έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο να ελέγξουν και καθυποτάξουν την Ελλάδα, που έχει δύο κατευθύνσεις.

Η μία είναι ήδη οφθαλμοφανής και ακόμη και οι τυφλοί μπορούν να την δουν «κατάματα»: Αυτή είναι φυσικά η οικονομική της ασφυξία, που οδηγεί στην αποδυνάμωση της χώρας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να είναι εύκολα, ελέγξιμη, όπως υπολογίζουν.

Η δεύτερη είναι η εδαφική της συρρίκνωση μέσω της αφαίρεσης εδαφών.

Στα εδάφη αυτά συγκαταλέγονται η Βόρειος Ελλάδα με τη Δυτική Θράκη, την ελληνική Μακεδονία και την Ήπειρο, καθώς και το μισό Αιγαίο, για την κατοχή του ή το ολιγότερο την συνεκμετάλλευσή του με τους Τούρκους.

Δεν θα έλεγα ποτέ κάποιον προδότη επειδή στηρίζει την Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ο ΕΒΡΑΙΟΣ Κυριάκος Μητσοτάκης 

-Τι δεν καταλαβαίνεις;

Η τρίτη και βασική είναι η πληθυσμιακή της συρρίκνωση, που συμβαδίζει με την εδαφική, και τέλος η τέταρτη η πλήρης συντριβή της κοινωνικής συνοχής της ελληνικής κοινωνίας μέσω της λαθρομετανάστευσης.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη