Χριστιανισμός: Πράκτορας της Τουρκικής MIT ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος

Χριστιανισμός-Εκκλησία: Ο Πράκτορας της Τουρκίας Αρχ. Ελπιδοφόρος, Έβγαλε το "Ελληνικής Παιδείας", από τα σχολεία στις ΗΠΑ!... Ετοιμάζει πολλές κρεβατοκάμαρες!....


Ετοιμάζονται ''χλιδάτες'' κρεβατοκάμαρες στην...Αρχιεπισκοπή

Στο κτίριο της Αρχιεπισκοπής στο Μανχάτταν όπου επέλεξε να διαμένει ο αρχιεπ. Ελπιδοφόρος, γίνονται έργα σε εσωτερικούς χώρους (λεφτά υπάρχουν). Τελικά θα είναι 4 οι κρεβατοκάμαρες, αφού εκεί θα συστεγαστεί και η...''αγία τριάδα'', δηλ. οι 3 μοναχοί της ''αδελφότητας Χάλκης'' από Τουρκία, βοηθοί του αρχιεπίσκοπου. Αυτά μαθαίνουν στο Παρίσι, μητροπολίτης και επίσκοπος και... ζηλεύουν.

Αρχιεπ. Eλπιδοφόρος και... ''ελληνική'' παιδεία

Τελικά, έχει πλάκα, ο σοβαροφανής αρχιεπίσκοπος. Μπορεί να ''τα 'κανε σαν τα μούτρα του'' με αποτυχημένες επιλογές σε διαφορετικά ζητήματα (έτσι θα του υπόδειξαν, ο άτυπος αρχιεπίσκοπος ''φάδερ 'Αλεξ'' και τα λοιπά ''λαμόγια'' δίπλα του), να μοιράζει ''κουτόχορτο'' στο ''ποίμνιο'', να 'φαγε ''γερή σφαλιάρα'' από το ''ΚΑΛΑΜΙ'' γιά τον... ''ντόκτορα Κουλαρμάνη'', που προσέλαβε ως επικεφαλή Παιδείας, που δεν είναι ''ντόκτορ'', αλλά συνεχίζει ακάθεκτος τις σαχλαμάρες, γιά να γελά η Ομογένεια.

Τώρα προδόθηκε, πάλι, μόνος του γιά τις προθέσεις του -που έχει τονίσει το ''Κ'' από το καλοκαίρι- σε ότι αφορά την Εκκλησία/Αρχιεπισκοπή, δημιούργημα της Ομογένειας, που την έκλεψε, εξευτελίζοντάς την, ο νεο-γενίτσαρος που υποδύεται τον πατριάρχη.

Σε ανακοίνωση της διόλου ''ιεράς'' Αρχιεπισκοπής, δηλ. το ''παραμάγαζο'' του Βαρθολομαίου, διαβάζουμε: «ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (4 Νοεμβρίου 2019)- Το Γραφείο Παιδείας της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας οργανώνει την Τρίτη 5 Νοεμβρίου το Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Εκπαιδευτικών, οι οποίοι υπηρετούν στα Ημερήσια, Απογευματινά και Σαββατιανά σχολεία της περιοχής. Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Λύκειο Αγίου Δημητρίου Αστορίας».

Και εμείς ερωτάμε: Το ''ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ'' Παιδείας, όπως ήταν γνωστό το Γραφείο άχρηστων Αρχιεπισκοπής, τι έγινε;;; Που πήγε;;; Φυσικά και δεν περιμένουμε στα σοβαρά να κάνει κάτι ο ''πρακτοράκος της Τουρκίας'' γιά οτιδήποτε ''ελληνικό'' στις ΗΠΑ, ειδικά σε ζητήματα Παιδείας. Η Αρχιεπισκοπή κλείνει τα ελληνικά σχολεία που έχτισαν ΕΛΛΗΝΕΣ μετανάστες, επειδή χρειάζεται χρήματα συνέχεια ο αδηφάγος πατριάρχης. Και αντί τα χρήματα να ''επενδύονται'' στην ελληνική παιδεία των παιδιών Ομογενών, καταλήγουν στο ''αρπακτικό'', στην Κων/πολη.

Ο Ελπιδοφόρος, δυστυχώς, δεν μπορεί να κερδίσει την εκτίμηση της Ομογένειας με τα γλοιώδη ''καλμούκια λιβανιστήρια'' της ''χαβούζας'' του υφυπουργού και των λοιπών εξαγορασμένων ''οργάνων-ΜΜΕ'' με έδρα το ''γκέττο'' Αστόριας. Η Ομογένεια ακούει, βλέπει, σιωπά, κρίνει.

Και μιά ερώτηση στον διαπλεκόμενο Ελπιδοφόρο, που χωρίς ντροπή μιλάει γιά...''δαφάνεια'': Ο νέος επικεφαλής Παιδείας, ο δήθεν ''ντόκτορ'' Κουλαρμάνης, ήταν ο μόνος που αιτήθηκε την δουλειά , ο μόνος που ανταποκρίθηκε στην δημόσια προκήρυξη της θέσης;;; 'Αλλοι έκαναν αίτηση;;; Και αν ναι, γιατί δεν ανακοινώθηκε κάτι σχετικό;;; Και ο ''ντόκτορ'' εξετάστηκε από Επιτροπή ή αποφάσισε έτσι -επειδή του είπαν- ο άσχετος με Ομογένεια, αρχιεπίσκοπος;;; Το γεγονός ότι ο αρχιεπίσκοπος ''έφαγε αμάσητο'', χωρίς να ψάξει το ''ντόκτορ'' του Κουλαρμάνη, πιστοποιεί ότι είναι ασοβάρευτος, δηλ. ''της πλάκας''. 'Αρα και η επιλογή του, διαπλεκόμενη και ασοβάρευτη.

Ελπιδοφόρε, ''σε πήραμε χαμπάρι''... ΔΕΝ πας καλά. H Oμογένεια δεν είναι μόνο γιά ''άρμεγμα''. Δείξε λίγο σεβασμό και σοβαρότητα. Δεν είσαι ''μεσσίας'', ούτε ''αρχηγός'' ραγιάδων.

Σε ότι αφορά την νέα απάτη που ετοιμάζετε με ανοικοδόμηση αγ. Νικολάου (κάτω Μανχάτταν), είναι σε γνώση μας τα νέα σας ''σχέδια'', εσένα και του ''φάδερ 'Αλεξ'', σε συνεργασία με το ''αρπακτικό'' Κων/πολης, με χρήμα ''αρχοντικών ταμείων''. Προσοχή μόνο. 'Ενα δημιούργημα του Ελληνισμού ΗΠΑ, δεν θα επιτραπεί να κλαπεί και αυτό από τον αχόρταγο γιά χρήμα, νεο-γενίτσαρο στην Κων/πολη, γιά να γίνει ''παριαρχικό ίδρυμα'' με στόχο 'κονόμες.

Kαι μία ερώτηση στους χαζο-γραφικούς 'Ελληνες διπλωμάτες στην Νέα Υόρκη και το πλέον γελοίο υπουργείο, το Εξωτερικών Ελλάδας: Εσείς ΔΕΝ ενοχλείστε από την κατάργηση κάθε ελληνικού που κάνει η ''εμπορική επιχείρηση'' Αρχιεπισκοπή;;; Γιά τον ''φευγάτο'' υφυπουργό μας, τον Αντώνη Διαματάρη της 'κονόμας και του ''ζήτω ο Κυριάκος'', δεν ρωτάμε. Το χρήμα να πέφτει στην εφημερίδα του, από την Αρχιεπισκοπή και είναι ''ευτυχής''. (4 Νοε. '19)

https://www.kalami.us/2019/sxolia/elpis-2019.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο