Επαναστατική Αυτοάμυνα: Mossad & CIA στην Ελλάδα


Επαναστατική Αυτοάμυνα: «Κατηγορούμαι για πράξεις που δεν έκανα»!.... Πρόκειται για τους:


Εδώ ΦΑΊΝΕΤΑΙ πως ετοιμάζουν μια καινούρια φουρνιά Τρομοκρατών στενά συνδεδεμένη με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ και εμπόρους ναρκωτικών.... που θα αναλάβουν με τις εντολές των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ 


Στην Κυψέλη βρισκόταν η κεντρική γιάφκα της οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα, στα ίχνη της οποίας έφθασε η αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κεντρική γιάφκα της Επαναστατικής Αυτοάμυνας βρισκόταν στην Κυψέλη. Ολος ο οπλισμός της οργάνωσης φυλασσόταν εκεί, μέχρι πριν μερικές ημέρες, όταν και μεταφέρθηκε στο διαμέρισμα του Χολαργού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μετακόμιση του οπλισμού της Επαναστατικής Αυτοάμυνας από το διαμέρισμα της τρομοκρατικής οργάνωσης από την Κυψέλη στο Χολαργό έγινε μετά τη ληστεία της 21ης Οκτωβρίου, η οποία ουσιαστικά ήταν και η αρχή που ξετύλιξε το κουβάρι και οδήγησε την αντιτρομοκρατική στα ίχνη τους.


Όταν ο θρασύδειλος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος έφτυνε τους νεκρούς της Marfin

Οι 75 δολοφονίες, από τις αριστερές παρθένες της μεταπολίτευσης (ντοκουμέντα)

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα στην Κυψέλη που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότεινος η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα ως γιάφκα, είχε καθαριστεί επιμελώς με χλωρίνη και άλλα υλικά.


Οι διάλογοι στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες και ποιος ο ρόλος του Ρουμπάτη της Δικαιοσύνης και του Κράτους!.....

Αρνείται της κατηγορίες για τρομοκρατία ο 41χρονος συλληφθείς από την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής για την οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα.

Σε κείμενό του που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο 41χρονος Β.Σ. μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει τις πράξεις που του προσάπτονται.

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Είχε αναβαθμίσει την επιχειρησιακή της δυνατότητα
«Για άλλη μια φορά βρίσκομαι στην ΓΑΔΑ κατηγορούμενος για πράξεις που δεν έχω κάνει και στην ουσία είναι επειδή για άλλη μια φορά δεν σταμάτησα να αγωνίζομαι ενάντια στο κράτος και την εξουσία. Τα σενάρια που επεξεργάζεται η αντιτρομοκρατική δεν με πτοούν.


Θα συνεχίσω να παλεύω ακλόνητος είτε έξω είτε μέσα από τις φυλακές» αναφέρει ο συλληφθείς.

https://www.iefimerida.gr/ellada/kentriki-giafka-epanastatikis-aytoamynas-kypseli

Οι δυο έχουν ήδη συλληφθεί και ο τρίτος καταζητείται.

Ο 46χρονος που καταζητείται θεωρείται ο ηγέτης της οργάνωσης

Πρόκειται για τους:


Ευάγγελο Σταθόπουλο του Κωνσταντίνου και της Αγγελικής, που γεννήθηκε την 09-10-1978 στην Αθήνα Αττικής.


Διονύσιο Μπάκα του Χρήστου και της Ελένης, που γεννήθηκε την 11-05-1974 στην Αθήνα Αττικής


Και ο καταζητούμενος Δημήτριος Χατζηβασιλειάδης του Βίκτωρα και της Νίκης, που γεννήθηκε την 14-02-1973 στην Αθήνα Αττικής.


Ποιός γνωρίζει τον καταζητούμενο;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο