Δημήτρης Παπαδημούλης & Σωκράτης Κόκκαλης: Εβραίοι & Siemens


Δημήτριος Παπαδημούλης: Κύριε μάρτυς είπατε κάποια στιγμή: «Δεν ξέρω εάν λάδωνε η Siemens, αλλά εν πάση περιπτώσει υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι εμφανίζονται και παίζουν τους μεσάζοντες και πολλές φορές εμφανίζονται στο όνομα πολιτικών και λένε, δώσε μου τόσα για να γίνει η δουλειά». 

Και προσθέσατε: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει εάν αυτά πηγαίνουν πραγματικά σε κόμματα, σε πολιτικά πρόσωπα. Μπορεί να μένουν και στις τσέπες αυτών που εμφανίζονται ως μεσολαβητές». Εσάς σας πλησίασαν τέτοιοι στη διάρκεια αυτής της επιχειρηματικής σας καριέρας να σας πουν: «Δώσε μία ενίσχυση. Δώσε κάτι για να διευκολυνθείς σε μία επιχειρηματική σου επιδίωξη»;

Κόκκαλης: Κύριε Πρόεδρε, το θέμα αυτό δεν αφορά τη Siemens. Εάν με ρωτήσατε εάν με πλησίασαν για να προχωρήσει κάποιο θέμα της Siemens, θα σας απαντήσω.


Ερώτηση προς Κόκκαλη: Πόσα εκατομμύρια δώσατε στο κόμμα του Παπαδημούλη, και στον ίδιο προσωπικά; 

Από το 1988-2002;



Κόκκαλης: Κύριε Παπαδημούλη, κακώς ρωτάτε εμένα. Γι’ αυτά πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Χριστοφοράκο και τον κ. Κουτσενρόιτερ και να πουν συγκεκριμένα πράγματα. Αυτά που μου είπατε μέχρι τώρα είναι γενικότητες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο