Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας: Πάνος Καμμένος & Μάκης Βορίδης

Υπόθεση πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία -Σχετ. ΥΠ.ΑΜ. - ΠΚ - ΒΠ


Κύριε Βορίδη,

Τον Νοέμβριο του 2017 παρότι βρισκόμουνα στην Δανία, σας αποκάλυψα, δημοσιοποιώντας ντοκουμέντα της Υπόθεσης Πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία με πληρεξούσιο τον Βασίλη Παπαδόπουλο, και την χρήση μη γνήσιων/πλαστών εγγράφων που προσκόμισε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, πέρα του δεδομένου ότι παραβιάστηκε ο νόμος για την πώληση στρατιωτικού υλικού, που «απαγορεύει την ύπαρξη μεσαζόντων» και προφανώς με δόλο παραπλάνησε την Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής.

Ενθυμούμαι, και μάλιστα πολύ καλά ότι τόσο εσείς ο ίδιος όσο και ο άλλος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπο την ιδιότητα σας ως τομεάρχες Εσωτερικών και Δικαιοσύνης αντίστοιχα της Νέας Δημοκρατίας, -σημερινή Κυβέρνηση της χώρας υπο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη-, χρησιμοποιήσατε όσα αποκάλυψα και στήσατε μία «φιέστα» στα γραφεία της ΝΔ υπο τα βλέμματα πολλών δημοσιογράφων, και παρουσιάσατε τις παρανομίες αναλυτικά, κατά γράμμα τις σημειώσεις των ευρημάτων μου, των πλαστών εγγράφων που προσκόμισε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για να αποδείξει το νόμιμο των χειρισμών για την πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία με πληρεξούσιο τον Βασίλη Παπαδόπουλο.

Μεταξύ πολλών άλλων είχατε δεσμευτεί προφορικά, ότι με διαφορετική σύνθεση της Βουλής, η οποία προέκυψε στις 9 Ιουλίου 2019-, ότι θα συσταθεί Ειδικό Δικαστήριο για τους υπευθύνους, σημειώνοντας ότι κατά το ποινικό δίκαιο υπάρχει και η έννοια της πρόθεσης και της απόπειρας που περιλαμβάνει την αρχή της τέλεσης, ενώ παράνομο είναι και το να προσπορίζεις παράνομα όφελος σε τρίτους, πέρα της παραβίασης του νόμου καθήκον του ίδιου του υπουργού άμυνας.

Άπαντες οι Έλληνες περιμέναμε ότι θα είχε επέμβει Εισαγγελέας για μία τόσο μεγάλη υπόθεση διαφθοράς η οποία «καλύπτει» τον μισό Ποινικό Κώδικα.

Δυστυχώς για την Ελλάδα και τους φουκαριάρηδες Έλληνες (όπως τους καταντήσατε) δεν έχει επέμβει κανείς Εισαγγελέας, παρότι πέρασαν σχεδόν 3 χρόνια από την διάπραξη των εγκλημάτων.

Σήμερα σας γράφω ξανά, επιστώντας την προσοχή σας στο γεγονός ότι έχω πληροφορηθεί ότι ο Πάνος Καμμένος εκβιάστηκε και για αυτό δεν πήρε μέρος στην Βουλευτικές Εκλογές του 2019.

είναι αλήθεια αυτό κύριε Βορίδη ;

Εκβιάστηκε ο εγκληματίας Πάνος Καμμένος από εσάς;

Διότι, κατά τις πληροφορίες (κάποιες και σε ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία μάλιστα ακούγονται διάφορες γνωστές φωνές και ονόματα όπως του Αποστολάκη, του Τριανταφυλλόπουλου κ.α. σχετικά με την υπόθεση πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία), εφόσον δεν εκβιάστηκε, πως είναι δυνατόν ο τ. Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος να ζει στο απυρόβλητο χωρίς να τον έχει «ενοχλήσει» Εισαγγελέας;

Οπότε, ερωτάστε όλοι σας γιατί συγκαλύπτετε τον εγκληματία Πάνο Καμμένο και παραβλέπετέ τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος των Ελλήνων και μάλιστα περισσότερο από μία φορά, εφόσον δεν εκβιάστηκε;

Τι είδους συναλλαγή έχετε κάνει με έναν εγκληματία όπως ο Πάνος Καμμένος;

Το ρωτάω διότι ως γνωστό δεν θα είναι η πρώτη σας φορά, δηλαδή συνεργασία σας με εγκληματίες.

Θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσω την απάντηση σας, εφόσον κάτι από όλα αυτά, τα παραπάνω, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικά γεγονότα.

Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας, τ. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο