Επιστημονική εργασία και πειράματα επάνω στον άνθρωπο


Στην απάντηση μιάς ολόκληρης επιστημονικής εργασίας και πειραμάτων επάνω στον άνθρωπο!.....

  • Όλη η επιστήμη είναι απλώς μέσο για ένα τέλος.
  • Το μέσο είναι η γνώση.
  • Το τέλος είναι ο έλεγχος.
  • Πέρα από αυτό παραμένει μόνο ένα ζήτημα:
  • Ποιος θα είναι ο προνομιούχος;
  • Περίληψη Διαίρεσης

Media: Διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού εκτρεπόμενη από τα πραγματικά κοινωνικά ζητήματα, και γοητευμένη από θέματα που δεν έχουν πραγματική σημασία.

Σχολεία: Κρατήστε το νεανικό κοινό σε άγνοια των πραγματικών μαθηματικών, της πραγματικής οικονομίας, του πραγματικού νόμου και της πραγματικής ιστορίας.

Διασκέδαση: Κρατήστε την ψυχαγωγία του κοινού κάτω από ένα επίπεδο έκτου βαθμού.

Εργασία: Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο, χωρίς χρόνο για να σκεφτεί. Πίσω στη φάρμα με τα άλλα ζώα.

Παράγοντας ΙΙ – Πατέρας

Ο άντρας του σπιτιού πρέπει να συμπεριφέρεται σαν κατοικίδιο ώστε να διασφαλιστεί ότι ο νεότερος θα μεγαλώσει με τη σωστή κοινωνική εκπαίδευση και συμπεριφορές. Τα διαφημιστικά μέσα κλπ., εμπλέκονται ώστε ο υποψήφιος πατέρας να γίνει ένας χτυπημένος-δειλός πριν ή από τη στιγμή που θα παντρευτεί. Διδάσκεται πως είτε συμμορφώνεται με την κοινωνική εγκοπή φτιαγμένη για αυτόν ή η σεξουαλική ζωή του θα χωλαίνει και η τρυφερή συντροφικότητα γι’αυτόν θα είναι μηδαμινή. Είναι κατασκευασμένος για να βλέπει ότι οι γυναίκες απαιτούν την ασφάλεια περισσότερο από την λογική, ηθική ή έντιμη συμπεριφορά.

Μέχρι τη στιγμή που ο γιος του πρέπει να πάει στον πόλεμο, ο πατέρας (με ζελέ για μια σπονδυλική στήλη), θα βάλει ένα όπλο στο χέρι του νέου πριν ο πατέρας διακινδυνεύσει την αποδοκιμασία των συναδέλφων του, ή φανεί υποκριτής διαπερνώντας την επένδυση που έχει στη δική του προσωπική γνώμη ή την αυτοεκτίμησή του. Ο νεαρός θα πάει στον πόλεμο ή ο πατέρας θα πρέπει να ντρέπεται. Έτσι ο νεαρός θα πάει στον πόλεμο, ο πραγματικός σκοπός που δεν αντέχουν.

Παράγοντας III – Μητέρα

Το θηλυκό στοιχείο της ανθρώπινης κοινωνίας ορίζεται πρώτα από το συναίσθημα και μετά από τη λογική. Στη μάχη μεταξύ λογικής και φαντασίας, η φαντασία κερδίζει πάντα, η φαντασία κυριαρχεί, το μητρικό ένστικτο κυριαρχεί, έτσι ώστε το παιδί να έρχεται πρώτο και το μέλλον δεύτερο. Μια γυναίκα με ένα νεογέννητο μωρό είναι πολύ θαμπωμένη για να δεί την βορά των κανονιών ενός πλούσιου άνδρα ή μια φθηνή πηγή εργασίας σκλάβων. Μια γυναίκα θα πρέπει, ωστόσο, να προετοιμάζεται να αποδεχθεί τη μετάβαση στην «πραγματικότητα», όταν χρειαστεί, ή και νωρίτερα.

Καθώς η μετάβαση γίνεται όλο και πιο δύσκολη να την διαχειριστεί, η οικογενειακή μονάδα πρέπει να διαλυθεί προσεκτικά, και η δημόσια εκπαίδευση που ελέγχεται από το κράτος και τα κέντρα φροντίδας παιδιών που λειτουργούν από το κράτος, πρέπει να γίνουν πιο συχνά και δια νόμου, έτσι ώστε να ξεκινήσει η αποκόλληση του παιδιού από την μητέρα και τον πατέρα σε μικρότερη ηλικία. Εμβολιασμός ναρκωτικών συμπεριφοράς [Ritalin] μπορεί να επιταχύνει τη μετάβαση για το παιδί (υποχρεωτικό).

Προσοχή: Ο παρορμητικός θυμός μιας γυναίκας μπορεί να υπερισχύσει το φόβο της. Η δύναμη μιας οργισμένης γυναίκας δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάται, και η δύναμή της πάνω σε έναν δειλό-χτυπημένο σύζυγο πρέπει επίσης ποτέ να μην υποτιμάται. Έδωσε το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες το 1920.

Παράγοντας IV – Νέος

Η συναισθηματική πίεση για αυτοσυντήρηση κατά τη διάρκεια του πολέμου και της ιδιοτελούς στάσης της κοινής αγέλης που έχει τη δυνατότητα να αποφύγει το πεδίο της μάχης – αν ο νέος μπορεί να πειστεί να πάει – είναι τελικά όλη η πίεση απαραίτητη να ωθήσει τον Johnny εκτός πολέμου. Οι σιωπηροί εκβιασμοί τους γι ‘αυτόν είναι οι απειλές: “Δεν υπάρχει θυσία, δεν υπάρχουν φίλοι. Καμία δόξα, καμμία φιλενάδα.”

Παράγοντας V – Αδερφή

Και τι γίνεται με την αδελφή του νέου; Την έχουν δοθεί όλα τα καλά πράγματα της ζωής από τον πατέρα της, και της διδάχθηκε να περιμένει το ίδιο και από το μελλοντικό σύζυγό της, ανεξάρτητα από την τιμή.

” Σιωπηλά Όπλα ” Silent Weapons for Quiet Wars Βιολογικού πολέμου

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη