Αγγλία: Η Αιμομιξία στους ισλαμιστές εκτός ελέγχου

Η βαρόνη Shreela Flather

Βρετανία: Οι γάμοι πρώτων ξαδέλφων στις Πακιστανικές κοινότητες οδηγούν σε «τρομερές» αναπηρίες στα παιδιά.

Τα ζευγάρια που παντρεύονται θα πρέπει να υποχρεώνονται πρώτα να κάνουν τεστ DNA για να βεβαιωθούν ότι δεν είναι ξαδέλφια λόγω αυξανόμενης ανησυχίας για αιμομιξία στις Πακιστανικές κοινότητες της Βρετανίας, ισχυρίστηκε η πρώτη ομότιμη ευγενής της Μεγάλης Βρετανίας από την Ασία, μεταδίδει η Telegraph.

Η βαρόνη Flather, πρώην συντηρητική που τώρα κάθεται στις έδρες, δήλωσε στη Βουλή των Λόρδων ότι είναι ”απολύτως τρομακτικό” ότι οι γάμοι πρώτων ξαδέλφων στις Πακιστανικές κοινότητες οδηγούν σε ”τόσο μεγάλη αναπηρία στα παιδιά”.

“Υπάρχουν πολλοί γάμοι πρώτων ξαδέλφων σε ορισμένες κοινότητες, ιδιαίτερα μεταξύ των Πακιστανών που προέρχονται από την περιοχή του Πακιστανικού Κασμίρ. Γνωρίζουμε τόσο πολύ για το DNA τώρα, αλλά υπάρχει τόσο μεγάλη αναπηρία στα παιδιά, κάτι που είναι απολύτως τρομακτικό .

”Πηγαίνετε σε μια τέτοια οικογένεια και θα υπάρξουν τέσσερα ή πέντε παιδιά, τουλάχιστον ένα ή δύο από τα οποία θα έχουν κάποια αναπηρία. Αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο και εάν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι ‘αυτό, είναι δίκαιο για τα παιδιά;”

Η βαρόνη Shreela Flather

Η βαρόνη Flather, πρώην δικηγόρος που γεννήθηκε στην Πακιστανική πόλη της Λαχόρε όταν ήταν τμήμα της Ινδίας, δήλωσε: ”Αφήστε τους γονείς – δεν είναι δίκαιο για τα παιδιά να τους επιτραπεί να γίνουν άτομα με ειδικές ανάγκες λόγω κοινωνικής πρακτικής. Είναι μια κοινωνική πρακτική που δεν ανήκει στη σημερινή εποχή, όταν γνωρίζουμε τόσο πολύ για το DNA. Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον κάποιος κανόνας που να λέει ότι πρέπει να κάνεις εξέταση DNA πριν ο γάμος σου καταχωρηθεί.”

Οι γάμοι πρώτων ξαδέλφων, οι οποίοι είναι νόμιμοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ασκούνται εντός της Πακιστανικής κοινότητας της Βρετανίας, καθώς και μεταξύ ορισμένων Αραβικών και Αφρικανικών οικογενειών.

Σύμφωνα με τα ιατρικά δεδομένα, ενώ οι Βρετανοί Πακιστανοί ήταν υπεύθυνοι για το 3% όλων των γεννήσεων, αντιπροσώπευαν το 30% των παιδιών της Βρετανίας που γεννήθηκαν με γενετική ασθένεια.

Η ευγενής βαρόνη Flather εξέφρασε επίσης ανησυχίες για το νόμο της Σαρία, σύμφωνα με τον οποίο οι γυναίκες αγωνίζονται να πάρουν διαζύγιο.

Είπε: ”Ξέρω ότι πιθανότατα μιλάω για μουσουλμάνους, αλλά τώρα έχουμε αυτή τη δουλειά των γάμων της Σαρία. Είναι φοβερό ότι ο άντρας μπορεί να πάρει διαζύγιο ζητώντας το, ενώ μια γυναίκα μπορεί να χρειαστεί να περιμένει χρόνια και μπορεί πάλι να μην το πάρει. Μπορεί να πάρει ένα βρετανικό διαζύγιο, αλλά όχι ένα διαζύγιο της Σαρία.

Οι Ευγενείς Λόρδοι μπορεί να ρωτήσουν: “Γιατί αυτό έχει σημασία;” και το ρώτησα σε αυτές τις γυναίκες. Απάντησαν: ”Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάμε στο Πακιστάν”.

“Αν πάνε εκεί, ο σύζυγος μπορεί να έρθει και να πάρει τα παιδιά, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.” Σε κάθε περίπτωση, ο σύζυγος μπορεί να πάρει τα παιδιά από έναν γάμο της Σαρία όταν είναι επτά ετών. Δεν είναι δίκαιο για τις γυναίκες ότι μερικές βρετανίδες γυναίκες – είναι βρετανίδες γυναίκες όταν έρχονται εδώ – αντιμετωπίζονται με διαφορετικό και απαράδεκτο τρόπο από τους άλλους”.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη