Valerie Jarret: Εβραία Κομμουνίστρια σύμβουλος του Barack Obama

Αρχεία του FBI αποκαλύπτουν την σύμβουλο-κλειδί του Ομπάμα ως σκληροπυρηνική κομμουνίστρια

 Valerie Jarrett & Barack Obama

Αρχεία του FBI που αποκτήθηκαν από την οργάνωση Judicial Watch αποκαλύπτουν ότι ο πατέρας της συμβούλου-κλειδί του Ομπάμα, Valerie Jarrett, ο παππούς της μητέρας της και ο πεθερός της, ήταν σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές.

Η Jarrett είναι ανώτερος σύμβουλος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα που έχει υπηρετήσει στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της θητείας του Ομπάμα στο γραφείο και ήταν φίλη της οικογένειας από τις αρχές του 1990.

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, το Judicial Watch ανέφερε:

Ο μπαμπάς της Jarrett, παθολόγος και γενετιστής Δρ. James Bowman, είχε εκτεταμένους δεσμούς με Κομμουνιστικούς συλλόγους και μεμονωμένα άτομα, δείχνει ο μακρύς του φάκελος του FBI. Το 1950 ο Bowman ήταν σε επικοινωνία με έναν πληρωμένο σοβιετικό πράκτορα που ονομάζεται Alfred Stern, που κατέφυγε στην Πράγα αφού κατηγορήθηκε για κατασκοπεία. Ο Bowman ήταν επίσης μέλος της ομάδας ενός Κομμουνιστικού-φιλικά διακείμενου γκρουπ που ονομαζόταν Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής. Μετά την απόλυσή του από το ιατρικό σώμα στρατού το 1955, ο Bowman μετακόμισε στο Ιράν για εργασία, τα αρχεία του FBI δείχνουν.

Ο πεθερός της συμβούλου του Ομπάμα, Vernon Jarrett, ήταν επίσης κομμουνιστής, σύμφωνα με τα έγγραφα του FBI που λήφθηκαν από το Judicial Watch. Η υπηρεσία τον θεωρούσε πιθανό κομμουνιστή σαμποτέρ, που επρόκειτο να συλληφθεί σε περίπτωση πολέμου με τη Σοβιετική Ένωση.

Σύμφωνα με το Judicial Watch, η Jarrett η ίδια είναι μια «φιλελεύθερη εξτρεμίτρια» η οποία, όπως και ο πρόεδρος, είχε στενούς δεσμούς με τον Frank Marshall Davis – μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος με ένα εκτεταμένο φάκελο του FBI.

Ο Ομπάμα έγραψε για τον μέντορά του “Frank” (Marshall Davis) στο έργο του best-seller “Όνειρα από τον πατέρα μου” (2005). Τον αναφέρει 22 φορές στο βιβλίο με το μικρό του όνομα, καθώς και με διάφορες άλλες αναφορές. Ο μελλοντικός πρόεδρος υπενθύμισε μια συνομιλία που είχε με τον Davis στα τέλη της δεκαετίας του ’70, όταν ο νεαρός ετοιμάστηκε να φύγει στη Χαβάη για να πάει στο κολέγιο στην κυρίως χώρα.

Ο Davis τον προειδοποίησε ότι οι καθηγητές κολλεγίων «θα σας εκπαιδεύσουν για να ξεχάσετε αυτό που ξέρετε ήδη. Θα σας εκπαιδεύσουν τόσο καλά, που θα αρχίσετε να πιστεύετε ό, τι σας πω για την ισότητα των ευκαιριών και τον αμερικανικό τρόπο και όλες αυτές τις μ-λακίες … “

Ο Δρ Paul Kengor, καθηγητής και συγγραφέας του βιβλίου “Ο Κομμουνιστής – Φρανκ Μάρσαλ Ντέιβις: Η ανείπωτη ιστορία του μέντορα του Μπαράκ Ομπάμα” (2012), σημειώνει ότι ο Ομπάμα έβγαλε όλες τις εμφανείς αναφορές στον Davis στην ηχητική έκδοση του “Όνειρα από τον πατέρα μου” (την οποία διηγήθηκε), όταν ίδιος ετοιμαζόταν να κατέβει για πρόεδρος. 

Ο Kengor γράφει ότι ο μελλοντικός υποψήφιος για το υψηλότερο αξίωμα στη χώρα “δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φοβόταν να συνδέεται πολύ στενά με έναν άνδρα ο οποίος προσχώρησε στο Κομμουνιστικό Κόμμα υπό τον Στάλιν και ήταν τόσο ριζοσπαστικός που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση τον τοποθέτησε στο Δείκτη Ασφαλείας [λίστα παρακολούθησής.] “

Η Washington Post ανέφερε: «Καθώς ο Ομπάμα έγινε μια διοργανωτής κοινοτήτων στο κολέγιο και στη συνέχεια καταπιάστηκε με τις προκλήσεις της φυλής και της φτώχειας στο Σικάγο, οραματίστηκε τον Davis και ρώτησε,« Τι θα έκανε ο Φρανκ; Τι θα σκεφτόταν ο Φρανκ;» έγραψε ο Kengor”.

Φαίνεται ότι η σύνδεση με τον Davis, που επιβεβαιώνεται από τη Valerie Jarrett (δεδομένου της οικογενειακής της γραμμής), σχημάτισε την άποψη του προέδρου του ρόλου της κυβέρνησης. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει υποστεί τη μεγαλύτερη της επέκταση από την ακμή της Μεγάλης Κοινωνίας στη δεκαετία του 1960 (και αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη αύξηση φόρων σε πάνω από μια γενιά) με τον Ομπάμα στο τιμόνι.

Ο Ομπάμα δήλωσε κατά τη διάρκεια της περίφημης συναλλαγής του με τον Τζο τον υδραυλικό κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του το 2008 για την φορολογική πολιτική: “Νομίζω ότι όταν διαδίδεις τον πλούτο γύρω σου, είναι καλό για όλους”.

Τα λόγια του ακούγονται σαν το «Από τον καθένα ανάλογα με τις ικανότητές του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του», του Καρλ Μαρξ, έναν αξιοσημείωτο κομμουνιστή.

https://www.judicialwatch.org/wp-content/uploads/2015/06/Vernon-Jarrett-file.pdf

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη