Αθανάσιος Στριγάς: ΗΠΑ - Επιχείρηση «ΧΑΟΣ»

Οι συγκαλυμμένες επιχειρήσεις της NSA-Επιχείρηση «ΧΑΟΣ» στις ΗΠΑ!.


Μετά την επιχείρηση «ΧΑΟΣ» που εφαρμόστηκε στην Αμερική, που στην διάρκειά της είχαν παρακολουθηθεί 23.472.784 προσωπικές συνδιαλέξεις Αμερικανών πολιτών, τότε ακριβώς εγκαταστάθηκαν στο Γενικό Επιτελείο της NSA στο Φορντ Μηντ, μηχανήματα που μπορούσαν να καταστρέφουν με ρυθμό 20 τόννων την ημέρα έγγραφα τα οποία είχαν κριθεί ασήμαντα.

Τα ΜΜΕ, επιτέθηκαν στην CIA με πρωτοφανές μένος-ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NSA για αποπληροφόρηση- συνεπικουρούμενα από ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και απλούς πολίτες, οι οποίοι απαιτούσαν να μπει φραγμός στις φρικτές μεθόδους αυτής της υπηρεσίας, που μερικοί την συνέκριναν με «ένα τρελλό ελέφαντα που ξέφυγε από τον έλεγχο των φυλάκων του».

Αλλά δεν υπήρχε ούτε μία λέξη, ούτε μία ανάλυση, ούτε μία πληροφορία για την πραγματική ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ της NSA.

Στις 4 Ιανουαρίου 1975, κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης, ο Πρόεδρος Φορντ, ανεκοίνωσε την δημιουργία μιας Προεδρικής Ερευνητικής Επιτροπής. Καθήκον της ήταν να εξετάζει τις περιπτώσεις παράνομης κατασκοπίας της CIA στο εσωτερικό των ΗΠΑ.

Μόνο της CIA όμως!...

Η επιτροπή αυτή, υπό την προεδρία του ΝΕΛΣΩΝΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ (μέλους της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, υποκατάστατου της Τριμερούς), ΑΠΕΔΕΙΞΕ αμέσως τη αποφασιστικότητά της, μέσω της συμπεριφοράς ενός μέλους της!.....


Ο μελλοντικός Πρόεδρος των ΗΠΑ ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΗΓΚΑΝ, έφυγε πριν ακόμα τελειώσει η πρώτη συνεδρίαση, απέφυγε να λάβει μέρος σε τρείς από τις τέσσερις συνεδριάσεις που έγιναν αργότερα, και δεν έκανε ποτέ τον κόπο να πάει στην έδρα της Επιτροπής.

Στην πραγματικότητα, η επιλογή του Νέλσωνα Ροκφέλλερ στην Προεδρία αυτής της Ερευνητικής Επιτροπής, ήταν πολύ αστεία.

Σε πολλές χώρες του ΚΟΣΜΟΥ, η προστασία των συμφερόντων των ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ και τα δίκτυα της CIA και της NSA είναι αδιαχώρητα. Περισσότερο και από το Μέλλον και τους Ντυπόν, οι ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ διατηρούν το μύθο της ταύτισής τους με την Αμερικανική Εξουσία, που τροφοδοτεί την ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ τους.

Στην διάρκεια των εργασιών της η Επιτροπή Ροκφέλλερ προσπάθησε να κρατήσει την NSA στο περιθώριο όλων των κατηγοριών που υπήρχαν, ενάντια στις μυστικές υπηρεσίες. Η NSA αναφέρθηκε μόνο μία φορά, πολύ αόριστα, «για τις δραστηριότητες διεθνών επικοινωνιών μιας κυβερνητικής υπηρεσίας».

Ο ΓΟΥΪΛΙΑΜ ΚΟΛΜΠΥ, αρχηγός της CIA είχε πεί: «Αμέσως μετά την πρώτη του κατάθεση ενώπιον της Επιτροπής, ο Πρόεδρος ΝΕΛΣΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, με παρέσυρε στο γραφείο του και μου είπε γλυκά: Μπίλ ήταν άραγε ανάγκη να μας πείτε τόσα πολλά;…» Λίγο αργότερα ο Κόλμπυ εξωπετάχτηκε από το αξίωμά του και μένε μέχρι σήμερα «1993» άνεργος.

Η πραγματικότητα είναι, ότι και ο ΚΟΛΜΠΥ υπήρξε θύμα της διαμάχης μεταξύ της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, που τότε μόλις είχε ξεκινήσει.

Μετά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών Κόλμπυ – Ροκφέλλερ, ο νέος αρχηγός της NSA στρατηγός Λιού Άλλεν, μια νύχτα στις 10:06 μπήκε στην αίθουσα του Κογκρέσσου και κάθησε απέναντι από τα μέλη της Επιτροπής.

Διάβασε μια αναφορά 17 σελίδων από την οποία προέκυπτε, ότι η δημόσια συζήτηση για την NSA, θα την έφερνε σε κατάσταση αδυναμίας. Ο λευκός Οίκος είχε πιέσει τους βουλευτές να θεωρήσουν, πως η μαρτυρία του Άλλεν «σχετίζεται με την Εθνική Ασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδό της».!......

Αθανάσιος Στριγάς
ΠΑΓΚΟΣΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο