Αποκλειστικό: Μυστική δημοσκόπηση


11/12/2018

Αποκλειστικό: Μυστική δημοσκόπηση που έχουν στο Μαξίμου δίνει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με 61%, δεύτερο τον Βελόπουλο και τρίτη τη… Γιου­βέντους!


Ν. Παππάς: «Εξελισσόμαστε σε υπολογίσιμη δύναμη στον τομέα του Διαστήματος». Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα «UFO»!

Ακόμη, η ΝΔ μπαίνει δεν μπαίνει στη Βουλή, ο Τσακαλώτος μπαίνει στο «Voice» και η Κ. Παπακώστα βάζει υποψηφιότητα για το «Next Top Model».


Αν ήταν ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς, θα τράβαγε, λέει, τα αυτιά του Ζάεφ. Όσο ήταν ΥΠΕΞ παραλίγο, εκτός από τη Μακεδονία, να χάσουμε και την Ήπειρο.

Θα αποδειχθεί στο μέλλον ότι συγκριτικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών η καταστροφή του Δράμαλη ήταν τροχαίο με υλικές ζημιές.

Πανηγυρίζει ο εξάδελφος Τσίπρας για τη Συμφωνία με τα Σκόπια. Να ‘χεις ξεπουλήσει τα συμφέροντα της χώρας και να ‘σαι ευτυχής, εκτός από υπόθεση ειδικού δικαστηρίου… ♣ …είναι και θέμα ψυχιάτρου!

Τα δήθεν αυστηρά μηνύματα της κυβέρνησης προς την Τουρκία έχουν καταντήσει πιο βαρετά και από τα ανέκδοτα για τις ξανθές. Όλο και λιγότεροι γελάνε…


Μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια βγάζουν από τα βιβλία της Ιστορίας τον Μακεδονικό Αγώνα. Αν ο Τσίπρας τα βρει με τον Ερντογάν, θα βγάλουν την Επανάσταση του ’21.

ΠΑΡΟΝ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη