Τίποτε πιο αξιοθαύμαστο από το μέγεθος της ανθρώπινης μωρίας


Οι άνθρωποι πειθαρχούνταν έτσι ώστε να υπακούν τους βασιλιάδες και τους Θεούς τους χωρίς αμφισβήτηση.


Στην ουσία, αυτοί οι Θεοί είχαν τη Γη στην κατοχή τους, ιδιόκτητη, και είχαν άμεσο έλεγχο πάνω σε όλους τους κατοίκους της μέσα από το σύστημα των Θεών και των βασιλιάδων –ένα σύστημα που ισχύει ακόμη σε πολλά μέρη του κόσμου στην σύγχρονη εποχή.

Οι Θεοί ήταν, κάποτε, πολύ αληθινοί, και οι οδηγίες τους προς την ανθρωπότητα δεν δίδονταν από ενδιαφέρον για την ανθρώπινη κατάσταση αλλά ήταν υπολογισμένες ώστε να προστατεύουν την ίδια τη Γη!

Ο άνθρωπος δεν ήταν παρά ένα πιόνι σε ένα σκοτεινό και απαγορευμένο ουράνιο παιχνίδι σκακιού.

Γεγονότα που φαίνονταν τελείως ακατανόητα σε μία γενιά, ξαφνικά αποκτούσαν σπουδαίο νόημα πολλές γενιές αργότερα.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε λογική τη μοίρα μας με επινοημένες θεολογίες και κοσμολογίες.

Ξαναγράψαμε την Ιστορία ώστε να ταιριάζει με τις ιδέες και τα ιδανικά μας και να καλύπτει τα συνήθως άσχημα κίνητρά μας.

Η αληθινή μας Ιστορία έγινε μύθος, και οι νέοι μύθοι μας έγιναν το υποκατάστατο της Ιστορίας μας…

Περάσαμε εποχές μαγείας, όπου η δεισιδαιμονία και ο φόβος του Αγνώστου έριχναν βαθιές σκιές πάνω στην ανθρώπινη ψυχή.

Αργότερα, όταν αγκαλιάσαμε εκ νέου τους κοσμικούς Κυρίαρχους και σκλαβωθήκαμε στα σκοτεινά χρόνια του Μεσαίωνα, ξαναγράψαμε την Ιστορία.

Το 1848 αρχίσαμε τη μακρά και επίπονη απόδραση από το σύστημα των Θεών και των βασιλιάδων και εισαχθήκαμε στη σύγχρονη βιομηχανική εποχή.

Ο Reich υποψιαζόταν ότι τα UFO (τα οποία ο ίδιος και φίλοι του, έβλεπαν συχνότατα στο Maine) κάπως χρησιμοποιούσαν αυτήν την Οργόνη για την κίνησή τους, και ο ίδιος κατασκεύασε συσκευές οι οποίες, έκαναν τα UFO να εκρήγνυνται ή να διαλύονται!


Σήμερα πολλοί επιστήμονες είναι αφοσιωμένοι σε έρευνες παρόμοιες με αυτές του Reich. Μπορεί να είμαστε στο κατώφλι νέων συνταρακτικών ανακαλύψεων που θα εξηγήσουν κάποια από αυτά τα αρχαία μυστήρια.

Αλλά, κατά μία έννοια, η Ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνει τον εαυτό της.

Ίσως απλά να ανακαλύπτουμε ξανά αυτά που οι αρχαίοι ήδη γνώριζαν.

Κατά τα τελευταία είκοσι χρόνια, Γερμανοί επιστήμονες από το Ινστιτούτο Εξωγήινης Φυσικής Max Planck του Μονάχου, συνεργάζονται με τη NASA για να χαρτογραφήσουν το μαγνητικό πεδίο της Γης.

Εκατοντάδες πύραυλοι έχουν εκτοξευθεί στην ανώτερη στρατόσφαιρα σε όλον τον κόσμο, όπου απελευθερώνουν σύννεφα αερίων βαρίου (barium gas). Αυτά τα φωτεινά σύννεφα απλώνονται στο μαγνητικό πεδίο όπως τα ρινίσματα σιδήρου που συγκεντρώνονται γύρω από έναν μαγνήτη.

Αυτά τα πειράματα, και πολλά άλλα σαν κι αυτά, έχουν περάσει απαρατήρητα από το κοινό, (παραδόξως ακόμη και από τους δημοσιογράφους, αλλά και από τους περισσότερους επιστήμονες), αλλά η σύγχρονη επιστήμη φαίνεται ότι προσπαθεί να κατανοήσει αυτά τα προβλήματα και αυτά τα μυστήρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο