Πόσες γενοκτονίες θα κάνουν οι, Γερμανοί, Ρώσοι & Τούρκοι, χωρίς τιμωρία;

ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ;


Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ο Igor Panarine, καθηγητής στη ρωσική διπλωματική ακαδημία, αναλύει την οικονομική και ψυχολογική κατάρρευση της αμερικανικής κοινωνίας. Υπολόγισε τη διάλυση αυτής της χώρας με το πρότυπο του τι συνέβη στη Σοβιετική Ένωση, με την εμφάνιση νέων κρατών.

Κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ, οι Ρώσοι πίστεψαν ότι θα σώζονταν ακολουθώντας το δυτικό μοντέλο.

Στην πραγματικότητα, η ομάδα του Μπόρις Γιέλτσιν, που σχηματίστηκε από τη CIA, οργάνωσε τη λεηλασία των συλλογικών αγαθών από μερικά άτομα.

Σε δύο χρόνια, μια εκατοντάδα εξ’ αυτών, με το 97% προερχόμενους από την εβραϊκή μειονότητα, άρπαξαν όλα όσα ήταν διαθέσιμα και έγιναν δισεκατομμυριούχοι.

Το 2013, μετά από πρόταση της Χίλαρι Κλίντον, ζήτησε από τον Volker Pethes να μελετήσει τη δυνατότητα ανάπτυξης του γερμανικού στρατού για να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στη CentCom αν οι Ηνωμένες Πολιτείες μεταφέρουν τα στρατεύματά τους προς την Άπω Ανατολή.

Στη συνέχεια ανέθεσε μελέτες σχετικά με το πώς οι Γερμανοί αξιωματικοί θα μπορούσαν να πλαισιώνουν τους στρατούς της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και ζήτησε από τον Volker Perthes να εκπονήσει σχέδιο για τη συνθηκολόγηση της Συρίας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο