Χριστιανισμός: Το Μπουρδέλο της Εκκλησίας

Από το ''σεπτόν οικουμενικό Πατριαρχείο'', μέχρι την τελευταία επισκοπή του στις ΗΠΑ, βρωμάει (με ''επιβήτορες'' και ''αδελφές'').

Περί του ''ροζ σκανδάλου'' 'Έλληνα κληρικού στη Νέα Υόρκη


Το ότι ο ''κλήρος'' είναι ένα...''μπορντέλο'', αυτό το γεγονός ''το ξέρουν και οι κότες''.

Από το ''σεπτόν οικουμενικό Πατριαρχείο'', μέχρι την τελευταία επισκοπή του στις ΗΠΑ, βρωμάει (με ''επιβήτορες'' και ''αδελφές''). Ο π. Πασσιάς, δεν είναι η... εξαίρεση, άσχετα αν το σκάνδαλο είναι παλιό, αφού τα αίσχη είναι... κανόνας και απλά κουκουλώνονται γιά χρόνια. Η διαφορά είναι ότι το ''πορνοφάγο θεοσεβούμενο ποίμνιο'' βλέπει τώρα και τα ροζ πιπεράτα βίντεο των ''πρωταγωνιστών'' (ενός έγγαμου με 4 παιδιά ''κληρικού'' και μιάς έγγαμης με 3 παιδιά ''πιστής'').

Η εφημερίδα New York Post που το δημοσιοποιεί, με φωτογραφίες και βίντεο, είναι ''σκανδαλοθηρική χαβούζα''. Αλλά οι δικές μας οι ελληνικές, Νέα Υόρκη και Αθήνα, είναι καλύτερες; Τα παιδιά των πρωταγωνιστών δεν τα σκέφτηκαν; Και αφού ασχολούνται με τέτοια, γιατί δεν ασχολήθηκαν (ειδικά η οσμίζουσα ''ημερήσια γεροντοκόρη Αστόριας'') και με τα ροζ σκάνδαλα έγγαμων μεγαλο-κληρικών, εκλεκτών του Βαρθολομαίου, με ''καθώς πρέπει'' έγγαμες μαστουρο-κυρίες της ''υψηλής κοινωνίας ελληνο-κροίσων'' Νέας Υόρκης;

http://www.kalami.net/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο