Klaus Kinkel: Είναι φίλοι μας οι Εβραίοι Γερμανοί


Εριστικός ο Εβραίος Κλάους Κίνκελ

17 Μαρτίου 1997

Εριστικός εμφανίστηκε χθές ο υπουργός Εξωτερικών Κλάους Κίνκελ (Οι γονείς του Σκοπιανοί), έναντι του ομολόγου του Θ. Πάγκαλου, κατά το άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών στο Άπλετορν της ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, κατά την ομιλία του Θ. Πάγκαλου στο Συμβούλιο Υπουργών παρενέβη ο Γερμανός υπουργός και ΖΗΤΗΣΕ με επίμονο τρόπο να απαντήσει η Ελλάδα ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ αν πρόκειται να ΑΡΕΙ το ΒΕΤΟ για την ΤΟΥΡΚΙΑ.

Έπειτα από την αμηχανία και έκπληξή του, ο Θ. Πάγκαλος του απάντησε με ένα ΤΡΙΠΛΟ ΟΧΙ, με αποτέλεσμα ο Κλάους Κίνκελ να αποχωρήσει ΕΞΑΛΛΟΣ από την αίθουσα.!….

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο Θ. Πάγκαλος δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν δέχεται τελεσίγραφο ως προς τη ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Συμβούλιο Σύνδεσης, αφού η γειτονική χώρα αρνείται να συμμορφωθεί με τους όρους που αναφέρονται στην κοινή δήλωση των «15» του περασμένου Ιουλίου.

Αργότερα, σε συνέντευξη τύπου, ο Θ. Πάγκαλος σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του ΓΕΡΜΑΝΟΥ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ομολόγου του, δήλωσε ότι είναι απαράδεκτη, αλλά όχι πρωτοφανής. Επίσης δήλωσε, ότι «κανείς δεν μπορεί να προβάλλει ένα τελεσίγραφο και να θυμώνει όταν δεν γίνεται δεκτό»……

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη